Recreatiepark De Boshoek

Vakantieblog 4 zomer 2018

Vakantieblog week 4 zomer 2018

Het animatieteam:         Marco, Anatascha, Roos, Esther, Jasmijn en José!
Teenagers:                      Daquillio, Noah en Sitara

De vierde week van de zomervakantie was ook weer leuk!
Het weekend heeft de oranje groep gewonnen van de rood-wit-blauwe met De Boshoek Spelshow. Vele spelletjes en vragen kwamen voorbij. De makkelijkste leek toch echt wel om verkleed chips te eten, maar het was nog een lastig karwei.

De buikschuifbaan en zanger Dirk hebben het plezierplein zondag weer tot een mooie middag gemaakt. Twee van ons waren ballonnenbeestjes aan het maken, alle kids gingen met een mooie creatie naar huis.

 

Leuke knutsels maken tijdens vakantie op Recreatiepark De Boshoek

Indiaan Tippi heeft ons woensdag vergezeld. Haar voorouders van de stam Adahy (dit betekend: woont in het bos) hebben hier, voordat De Boshoek er was, gewoond. Zij heeft tijdens de knutsel de kids omgetoverd tot echte indiaantjes, de 9plussers hebben een pijl en boog leren maken en smiddags hebben ze doormiddel van een indianen-zeskamp nog meer indianen dingen geleerd.
De indianen theatershow, werd s’ avonds uitgevoerd door 30 kindjes. Ze speelden mee in een spannend verhaal.

De knutsels in de ochtend worden ondanks de hitte enthousiast meegedaan. Zelfs de 9-plussers komen eind van de ochtend een moeilijkere knutsel maken, het extra leuke voor deze groep is, dat ze gelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken.

Leuke shows met het animatieteam tijdens vakantie op de Veluwe op Recreatiepark De Boshoek
Leuke animatie activiteiten op vakantie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe
Leuke animatie activiteiten op vakantie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe
Leuke animatie activiteiten op vakantie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe

Wie ons volgende week met een bezoekje komt verrassen op sprookjesdag? Houden we nog even geheim. Wel kijken wij nu al samen met de kinderen uit naar het poppentheater die avond. Heel benieuwd hoe dat gaat worden.

Onze teenagers, hebben deze week met de jeugd vaak gevoetbald en  in de avond lekker gechillt in het jeugdhonk.
Ondanks de gratis wifi, werd er toch contact gemaakt met elkaar en werd er gegamed of een potje gepoold. Leuk om te zien!

Wij hebben zin in volgende week, er staan een hoop leuke dingen te gebeuren! Wij zijn alvast begonnen met de spooktocht van donderdag, dit wordt spannend!