Zomer 2018 week 2

Het animatieteam: Marco, Annatascha, Sitara, Esther en Jose!

De tweede week van de zomervakantie was een warme en erg leuke week.
De  meeste kinderen zijn bij ons op het park hun tweede week vakantie aan het vieren.
Wat een heerlijkheid is het als de kinderen ons kennen en dan ook nog alle leuke en spannende belevenissen van de vakantie met ons delen. Dit maakt het extra gezellig!
 

Leuk animatieprogramma voor jong en oud op Recreatiepark De Boshoek
 

Sport en spel worden ondanks de hitte, fanatiek meegedaan. Vooral olifantenvoetbal (kijken door een bril van 2 bekertjes en dan ook nog voetballen), was enorm grappig, de kinderen hebben nog nooit zo voorzichtig gevoetbald.

Woensdag heeft Disco Danny ons park vereerd met een bezoek. Hij was al druk aan het zoeken toen de kidsclub open ging: hij was zijn muziek kwijt.

Leuke animatie activiteiten op vakantie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe

Alle kinderen hebben een mooie tamboerijn gemaakt, waar prachtig muziek uit klonk. Maar dit was niet genoeg natuurlijk. ‘s Middags zijn we gaan speuren in het bos naar de muzieknoten, prachtig om te zien hoe blij een kind kan zijn bij het vinden van een “muzieknoot”!

Leuke animatie activiteiten op vakantie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe
 

‘s Avonds werd er afgesloten met een muziekbingo, samen zingen met papa en mama, dansen met de animatie en ondertussen vol spanning naar je kaartje kijken of de liedjes op jouw kaartje staan.

Tsja en dan is het al weer bijna weekend, helaas gaan er best veel kinderen weg, dat is weer jammer. Maar de nieuwe kinderen zullen onze harten vast snel weer stelen.

Op naar zomerweek 3!

Benieuwd naar de circusact van woensdagavond? Twee personen die 8 artiesten uit het circus gaan zijn, dat moet indrukwekkend zijn, dat kan niet anders. En het leuke is: De kinderen en wij mogen na de show van de artiesten de fijne kneepjes uit het vak leren!

Komt dat zien!

Meer vakantieblogs