Leuke themadagen op De Boshoek

In de zomervakantie organiseren wij diverse themadagen voor jong en oud! Een dag gevuld met leuke activiteiten, helemaal in stijl van het thema!

Bekijk hier het hele animatieprogramma.

Op welke themadag ben jij op De Boshoek?

Bekijk hier alle themadagen van zomer 2018:

11 juli 2018

Dromendief

Themadag dromendief op recreatiepark de boshoek

Ons dromenfiguurtje is een  beetje in de war, haar dromenzand is namelijk kapot! Maak vandaag jouw unieke dromenvanger (voor kids 9+ dromenvanger 2.0), ga op zoek naar het dromenzand en dans mee met de MiniDisco!

1 augustus 2018

Indianen

Themadag indianen op recreatiepark de boshoek

Indiaan Tipi is op De Boshoek! Doe leuke indianen spelletjes, maak een verentooi of pijl en boog (9+), dans mee met de MiniDisco en bezoek de gave interactieve show! 

22 augustus 2018

Superhelden

Keessie en Willie als mascottes op Recreatiepark De Boshoek

Keessie wil graag superheld worden! Welke superheld wordt jij? Dans mee met de MiniDisco, speel echte superheldenspelletjes en beleef samen met Keessie en Willie een topdag!

18 juli 2018

Muziek

Themadag muziek op recreatiepark de boshoek

Disco Daisy is haar muziek kwijt en is ontroostbaar! Help je mee om haar muziek weer te vinden? Maak je eigen instrument, feesttoeter (9+) en ga op zoek naar de muziek van Disco Daisy. Oefen alvast jouw dansmoves! Is de muziek op tijd terug voor de MiniDisco?

 

8 augustus 2018

Sprookjes

Sprookjesdag op de boshoek

Goede-V is op De Boshoek! Maak de mooiste knutsels, vind de sprookjes uit het sprookjesboek, dans mee met de MiniDisco en ga 's avonds naar het poppentheater!

 

29 augustus 2018

Politie

politiedag op de boshoek

Petra R. de Vriezer heeft een geheime tip gekregen. Ga jij met haar op boevenjacht? Zoek de goede sporen, word een echte politie agent en dans met Petra mee voordat ze weer terug naar het politiebureau gaat!

25 juli 2018

Circus

Themadag circus op recreatiepark de boshoek

Wat is er met Jip de Jongleur aan de hand? Ga met Kimmie de Koorddanser op avontuur! Maak jouw eigen circus, 3D clown en ga 's avonds naar de grote show! En zelf mag je ook alle circustrucjes proberen!

 

15 augustus 2018

Piraten

Piratendag op recreatiepark de boshoek

Help kapitein ZwartHaar, want hij heeft hulp nodig met zijn schatkaart! Word een echte piraat, maak je eigen schatkist, help mee de schat te zoeken en ga 's avonds naar de gave piratenshow!