Sinterklaas op De Boshoek

Ook dit jaar wordt het weer een groot feest rondom de komst van Sinterklaas! Pieten, cadeautjes, spelletjes, activiteiten, aan alles is gedacht! Leuke animatie voor de kinderen en comfortabele accommodaties voor het hele gezin!

Vier het Sinterklaasfeest op de Veluwe!

Op Recreatiepark De Boshoek is er voor elk gezelschap, groot of klein, een passende accommodatie. Van gezinsbungalow tot grote 24-persoons villa!
De tijd rondom Sinterklaas is een perfect moment om te genieten van elkaars gezelschap. Heerlijk met gezin of familie leuke dingen doen tijdens een weekendje weg op de Veluwe.

Verblijf in een van onze Bungalows of Chalets met veel comfort, gezelligheid en ruimte voor uw hele gezin.

Vier Sinterklaas van 30 november t/m 3 december 2018!

Bekijk onze Accommodaties!

Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe gaat de natuur samen met uitstekende faciliteiten. ✔ Boek direct online ✔ Ruim aanbod
 
Vier Sinterklaas op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek

Leuke animatie tijdens Sinterklaas

Vanaf 3 jaar zijn er leuke activiteiten georganiseerd tijdens het Sinterklaas weekend van 30 november t/m 3 december 2018.
Kom naar de Pepernoten Pieten Disco in Western Plaza (midden op het park) om samen met Kids DJ een geweldige middag te beleven! Pepernoten bakken en de Pieten Party, dat wordt reuze gezellig!

Pepernoten, Sinterklaas en cadeaus op De Boshoek

Laat uw kinderen hun zelfgemaakte schoentje (op te halen bij de receptie) zetten en wordt verrast met een leuk cadeautje! De pepernoten vliegen in het rond op de Pepernoten Pieten Disco! Kom mee dansen, zingen en maak plezier met alle kinderen op De Boshoek!

Sinterklaas Selfie Challenge

Doe met uw gezin mee met de Sinterklaas Selfie Challenge! Het is geen gewone selfie challenge, nee Pietje Precies heeft dit gecombineerd met leuke opdrachten
voor het hele gezin! Worden jullie foto’s het leukste, liefste of het grappigst? Dan maken jullie misschien wel kans op Dé Boshoek Pepernotentaart!