Kinderbungalows op De Boshoek

Veilig en met plezier op vakantie met de kinderen. Dat is toch wel de 1e voorwaarde als ouder zijnde. Op Recreatiepark De Boshoek kun je vanaf medio april 2019 overnachten in onze kinderbungalows!

Veilig op vakantie op de Veluwe

In de kinderbungalows is gedacht aan de veiligheid van uw kinderen. Denk hierbij aan stopcontactbeschermers in alle stopcontacten, beveiliging in de keukenkastjes en wc-verkleiner met trapje op beide wc's.

En voor wat extra veiligheid zijn de kinderbungalows gelegen op een autovrij gedeelte op het park!

Zo kun je met een gerust gevoel op vakantie in Nederland. Op Recreatiepark De Boshoek is enorm veel te doen voor kinderen én ouders! In alle officiële schoolvakanties is er een enthousiast en professioneel animatieteam aanwezig. Zij organiseren voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar een variatie aan activiteiten. En kids boven de 12 jaar? Die maken samen met een teenagetopper een eigen programma waarbij ze zelf inspraak hebben wat ze gaan doen! 

Vanaf
€ 334
2 nachten
2 personen

7-persoons Kinderbungalow

Gelderland, Voorthuizen
641Sommige
  • Speelkamer
  • Babykamer
  • Volledig kindvriendelijk
  • Speelplek in woonkamer
  • Autovrij gedeelte

Extra faciliteiten in de kinderbungalow

Er zijn twee kinderstoelen aanwezig, een speciale kinderspeelplek in de woonkamer én speelplek aan de keukentafel voor het hele gezin!

Kamerindeling van de bungalow:

  • Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, kledingkast en TV
  • Kinderslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, kledingkast en kinderkapstok
  • Babyslaapkamer met ledikant (de zijkant kan open gemaakt worden, zodat je deze als peuterbedje kunt gebruiken), kledingkast, commode en babybadje op standaard
  • Woonkamer met compleet ingerichte leefkeuken, eettafel met speelplek voor het hele gezin, speelplek voor de kids, comfortabele hoekbank en TV
  • Speelkamer met houten stapel-/speelbed (slaapplek voor twee personen), kast en spelletjes

Dit is er te doen op De Boshoek
Wat ga jij deze vakantie doen? Op De Boshoek hoef je je niet te vervelen! Laat je inspireren met een van de leuke activiteiten in de omgeving.

Verblijf je nu op De Boshoek? Je hoeft je niet te vervelen op dit leuke vakantiepark in Voorthuizen! Bekijk snel wat je op De Boshoek kunt doen.

Ontdek het park

Vind uw favoriete vakantieplek op de plattegrond van Recreatiepark De Boshoek. Kamperen, huisje, glamping of luxe met wellness. Kies uw fijne vakantie!

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.