Groot nieuws!

Er is uitbreiding op Recreatiepark De Boshoek! Er komt een heus Activiteitenbos! Een plek waar diverse leuke activiteiten georganiseerd gaan worden. Vlak voor de zomervakantie is het af!

 
 
Activiteitenbos op Recreatiepark De Boshoek

Wat kun je doen in het Activiteitenbos?

 • Paardenweide
  Op deze plek zullen gedurende het jaar onze pony's en paarden in de weide verblijven om lekker te grazen en geaaid te worden!
 • Beachvolleybal
  Er komt een echt Beachvolleybalveld waar het animatieteam uiteraard een wedstrijdje organiseert!
 • Vuurkuil
  Voor extra gezelligheid komt er een vuurkuil waar je heerlijk kunt bijkletsen, marchmallows kunt roosteren en een gezellige avond kunt beleven!
 • Activiteitenweide
  Op deze plek organiseert het animatieteam diverse activiteiten voor jong en oud!

Wanneer is het Activiteitenbos klaar?

Vóór de zomervakantie in 2018 is het Activiteitenbos helemaal klaar! Dus tijdens de zomervakantie kun je vol op genieten van extra gezelligheid, nog meer activiteiten en plek om jullie unieke vakantie te beleven!

Voor iedereen toegankelijk?

Het Activiteitenbos is alleen toegankelijk onder het toezicht van teenagetoppers of iemand van het animatieteam. We organiseren regelmatig activiteiten in het Activiteitenbos, zodat je vaak even binnen kan wandelen.

Waar is het Activiteitenbos?

Zoals je op het plaatje kunt zien bevindt het Activiteitenbos tegenover Bungalow 29 t/m 32. De doorgang kun je vinden tussen de chalets door.