In juni maken wij filmopnames op Recreatiepark De Boshoek. En daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Wij zijn namelijk op zoek naar een aantal modelgezinnen welke een prominente rol in de opnames krijgen.

Figurant tijdens opnames op vakantiepark

Bent u al bekend met Recreatiepark De Boshoek, bent u benieuwd hoe de sfeer is of heeft u hier al een keer vakantie gevierd?
Wij zijn op zoek naar jullie!

Met de opnames willen wij de fijne vakantiesfeer op het park laten zien. De figuranten hoeven niet te acteren of tekst te leren. Het gaat om spontaniteit. Uiteraard zijn er een aantal activiteiten en bezigheden die we graag gefilmd willen hebben. Deze staan in het teken van blijdschap, saamhorigheid en liefde voor het gezin. De precieze planning wordt later bekend gemaakt.

Tijdens de zoektocht naar de juiste modelgezinnen kunt u uw aanmelding doen door uw gezin zo origineel mogelijk te presenteren (foto’s en video’s zijn uiteraard mogelijk!) als reactie op ons bericht op Facebook.

Details van de opnames:

Opnamedag: zaterdag 10 juni 2017*
Verblijf van modelgezinnen: weekendverblijf 9 t/m 12 juni 2017
Indeling en planning van de opname dag wordt later bekend gemaakt.

*Belangrijk: de opnamedag is onder voorbehoud van stralend weer. Indien het weer slechter is dan verwacht, wordt de opnamedag verplaatst, net zoals het verblijf van de modelgezinnen. In overleg met de productiemaatschappij worden er in een ander weekend filmopnames gemaakt, uiteraard met dezelfde modelgezinnen, mits zij beschikbaar zijn in dat weekend.

Welke modelgezinnen zoeken wij?

 • Accommodatie: Luxe Safaritent voor 6 personen met inpandige badkamer
  Modelgezin: gezin met kinderen (twee ouders/verzorgers + 2, 3 of 4 kinderen)
  Houden jullie van Glamping (luxe kamperen) en zijn jullie een actief, gezellig en spontaan gezin? Dan zoeken wij jullie!
  Voor deze accommodatie is al een winnaar getrokken middels een loting via Facebook.
 • Accommodatie: Veluwelounge met Wellness voor 6 personen
  Modelgezin: gezin met kinderen (twee ouders/verzorgers + 1, 2 of 3 jongere (tot 3 jaar) of juist wat oudere (tussen 10 en 16 jaar) kinderen)
  Houden jullie van wat luxe tijdens de vakantie en zijn jullie en actief, gezellig en spontaan gezin? Dan zoeken wij jullie!

Hoe kunt u modelgezin worden?

 • Wordt onze fan op Facebook en stuur uw originele presentatie (foto’s en video’s zijn toegestaan) in een reactie op ons bericht. Uit alle ingezonden presentaties wordt een modelgezin per accommodatie gekozen.

Voorwaarden:

 • Bij deelname aan deze werving, gaat u ermee akkoord dat de opnames die gemaakt worden tijdens de opnames, gebruikt mogen worden voor marketingdoeleinden door Recreatiepark De Boshoek, zoals plaatsing op website en Facebook.
 • Er kan niet worden gecorrespondeerd over de uitslag van de werving.
 • Het modelgezin is beschikbaar in het weekend van 9 t/m 12 juni 2017 en gaat ermee akkoord dat er op zaterdag 10 juni 2017 opnames worden gemaakt.
 • De opnamedag is onder voorbehoud van stralend weer. Indien het weer slechter is dan verwacht, wordt de opnamedag verplaatst, net zoals het verblijf van de modelgezinnen. In overleg met de productiemaatschappij worden er in een ander weekend filmopnames gemaakt, uiteraard met dezelfde modelgezinnen, mits zij beschikbaar zijn in dat weekend.