Vakantie met de hond op de Veluwe

Op vakantie met de hond?  Voor zowel een lange vakantie als een weekendje weg met de hond bent u op De Boshoek aan het juiste adres. Recreatiepark De Boshoek is een diervriendelijk park waar wij graag samen met u werken aan een fijn verblijf voor u en uw hond. Geniet van een geweldige vakantie met uw hond op de Veluwe!

 

Uw hond op het park

Recreatiepark De Boshoek is een hondvriendelijk park, maar we willen graag dat alle bezoekers genieten van hun vakantie. Als u uw hond mee wilt nemen naar De Boshoek horen we dit graag tijdens het boeken voor uw verblijf. Uw hond uitlaten op het park mag niet, maar in de buurt is volop gelegenheid voor het uitlaten van uw hond. En zorgt u dat uw hond op het park zelf aan de lijn is? Meer weten over welke regels er gelden voor uw hond op het park? Neem dan contact met ons op.

Vakantie met de hond in Nederland

U hoeft dus zeker niet ver te reizen om te genieten van een fantastische vakantie met uw hond! Op de Veluwe is op De Boshoek enorm veel te beleven. Zowel op het park als in de omgeving is volop ruimte voor een fijne vakantie met de hond. Informeer dus snel naar de mogelijkheden en kom genieten op De Boshoek.

Met hond op vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek

Vakantiehuis met hond

Op De Boshoek zijn verschillende vakantiehuizen en accommodaties te huur waar uw hond welkom is. Het aantal honden dat u mee mag nemen is afhankelijk van de grootte van het vakantiehuis. Bovendien zijn er luxe chalets en vakantiehuizen te huur waar ook u als baasje volledig tot rust komt door de aanwezige wellness. Wat dacht je van een heerlijke sauna of een jacuzzi?  Op het kampeerterrein kunt u uw hond meenemen. Voor kampeerplaatsen zijn per kampeerplek maximaal 2 honden toegestaan. Wilt u meer weten over de beschikbare vakantiehuizen? Neem dan contact met ons op.

 

Hondvriendelijke omgeving

De Hoge Veluwe is een fantastische locatie om uw hond mee naartoe te nemen! Wist u dat de Veluwe het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa is? Er zijn op de Veluwe diverse prachtige natuurgebieden waar uw hond zelfs vrij los mag lopen! En ook bij Park de Hoge Veluwe is uw hond (aangelijnd) welkom. Door de centrale ligging van De Boshoek bent u snel bij de meest prachtige locaties waar u samen met uw hond van de mooie natuur kunt genieten.

Daarnaast heeft de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid van Europa. Bij diverse uitjes in de regio mag uw hond aangelijnd mee. Zo kunt u pretpark Julianatoren en het Zandsculpturenfestijn in Garderen bezoeken met de hond. Ideaal als u een dagje erop uit wilt! Bovendien ligt De Boshoek heel centraal aan het begin van de Veluwe. Hierdoor kunt u makkelijk naar leuke steden in de buurt, zoals Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk. En uw hond gaat natuurlijk gezellig met u mee! Zo geniet zowel u als uw hond van een super vakantie!

Met hond op vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek
Met hond op vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek