Hoe leuk zou het zijn als bij aankomst in uw favoriete accommodatie op Recreatiepark De Boshoek uw gereserveerde vakantiepakket al klaarstaat!

Dat zou super zijn!

Geef tijdens de boeking online aan welk vakantiepakket u wil hebben. De Boshoek zorgt ervoor dat uw vakantiepakket bij aankomst al klaarstaat in uw accommodatie.
Ontdekt u de vakantiepakketten nadat u geboekt heeft? Geen probleem! Tijdens uw boeking kunt u de vakantiepakketten eenvoudig als extra bijboeken. Uiteraard kunt u uw voorkeur voor vakantiepakket ook telefonisch aan ons doorgeven via 0342-471297.

Uw vakantiepakket staat voor u klaar

Er zijn diverse pakketten waar u uit kunt kiezen:

Keessie & Willie kidspakket € 9,95
Het Keessie & Willie kidspakket is een pakket voor drie kinderen t/m 12 jaar. De kids beginnen hun vakantie leuk. Het pakket is voorzien van bellenblaas, een snoepbeker, een Keessie & Willie doe-boek, textielstiften, drie pakjes drinken, popcorn en een Keessie & Willie sticker! En dat alles in een rugzak!
Benieuwd naar Keessie & Willie? Bekijk hun Youtube-kanaal of lees hier meer over de mascottes van De Boshoek.

Boodschappenpakket LUXE € 35,-
Helemaal ontspannen de vakantie beginnen? Boek het boodschappenpakket LUXE voor maximaal 16 personen bij. In uw accommodatie zetten wij klaar:  koffiesticks, thee, suiker, melk en koekjes. Diversen flessen frisdranken zoals Fanta, Coca-Cola en Appelsientje. Een fles witte wijn en rode wijn, een sixpack Heineken bier, toast pinda’s, brie, chips en een lekkere snoeptrommel.

Boodschappenpakket Standaard € 17,95
Dit pakket is te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens uw verblijf. Wat een gemak! Dit pakket bevat chips, koffiesticks, thee, suikersticks, koffiemelk, toiletpapier, Coca-Cola (1,5 l.), Fanta (1,5 l.), jus d’orange (1 l.) koekjes en een snoeptrommel.
Voorwaarden: minimum twee personen per service

Party Package € 26,95
Heeft u iets te vieren tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek? Met een Party Package kan het feest pas echt van start gaan! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Party Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van uw aankomst. In dit pakket zit een 8-persoons slagroomtaart met kaarsjes, ballonnen en slingers, toast, brie, worst, nootjes en chips.

Party Package Deluxe € 44,95
Heeft u iets te vieren tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek? Met een Party Package Deluxe kan het feest pas echt van start gaan! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Party Package Deluxe kan niet besteld worden de dag voor of de dag van uw aankomst. In dit pakket zit een 8-persoons slagroomtaart met kaarsjes, ballonnen en slingers, toast, brie, worst, nootjes en chips. Frisdranken zoals Coca-Cola, Fanta, Appelsientje, fles witte wijn en rode wijn en een sixpack Heineken.

Borrelpakket € 19,95
Boek dit pakket en er staat een lekker borrelpakket voor u klaar in uw accommodatie. Het pakket bestaat uit twee flessen wijn naar keuze, toastjes, kaas, worst, brie, nootjes en chips.


Bestel uw vakantiepakket tijdens uw online boeking of telefonisch via 0342-471297.