Belevenissen op het eenouder veld 

Zaterdag: incheckdag 

Een voor een komen de ouders aan met hun kroost variërend van de leeftijd 2 tot 17 jaar. Ze hebben er zin in, maar ook een beetje afwachtend en voorzichtig. Er zijn nogal wat vragen waar ze nog geen antwoord op hebben.

 

Hoe zal dit gaan? Wie zijn al die mensen die ook geboekt hebben? Wat wordt er van mij verwacht?  

Zo ook Peter. Hij is hier voor de eerste keer en hoorde al 3 jaar van vrienden dat hij toch maar eens een eenouder vakantie moest boeken. Niet gedaan, omdat hij vooral geen zin had in het idee dat het een soort verkapte datingtoestand zou zijn. Hij wilde lekker met zijn kids op vakantie, maar niet alleen. Niets meer en niets minder. Hij is helemaal niet op zoek naar een nieuwe vriendin. Hij was al blij dat hij dat er eindelijk rust was na een hectische en pijnlijke periode.

Gezelligheid tijdens vakantie op De Boshoek

Verwachtingen op eenouder vakantie

En daar is ook Margot. Zij heeft nog nooit gekampeerd en het idee van een tent met bijbehorende ‘beestjes’ geeft haar wel wat zorg zeg, maar muisjes, spinnen, mieren, oorwurmen. Ze heeft een flinke voorraad insectenspray, anti jeuk gel en een electrische vliegenmepper. Je weet het maar nooit toch? En voor de koude nachten zelfs een electrische onderdeken. Je kan niet zeggen dat Margot niet heel erg voorbereid is op een kampeervakantie. 

Gezelligheid en samen genieten op vakantie

Carel heeft al veel vaker gekampeerd en heeft al een paar keer een eenouder vakantie geboekt. Met 4 kinderen checkt hij superrelaxed in. Met het minimale aan tassen en rugzakjes is hij binnen 5 minuten gesettled en zijn koffieapparaat pruttelt al. Zijn kinderen zitten binnen de korste keren in de speeltuin. 

Koffie buuf? Vraag hij aan Margot. Margot is verrast. Wat leuk! Ja natuurlijk. Gezellig!

De vakantie kan beginnen!

De rest van de deelnemers settelen zich in de ingerichte tenten. Gelukkig is alles aanwezig en hoef je alleen je eigen spulletjes uit te pakken.  

Peter loopt een rondje en stelt zich alvast voor aan iedereen. Eens even kijken wie er allemaal is. Ah, Carel heeft koffie. En lekkere ook nog! Een klein beginnetje is gemaakt.  

Vanavond is er een kennismakingsmoment. Ze zijn benieuwd… En ik ook…!

 

Tot de volgende!

Gastvrije groet van de Vakantiecoach

 
Eenoudervakantie
Eenoudervakantie

Eenoudervakantie

Verblijf met uw kind(eren) als alleenstaande ouder op gezellig kampeerpark van Recreatiepark De Boshoek. Geniet van extra's zoals extra consumpties en bowlingarrangement!
Boek ook een eenouder vakantie op De Boshoek