Op 31 januari kregen we een berichtje dat ik Fan van de Maand januari was geworden en een 2 persoons overnachting + welkomstdrankje + 3-gangen verrassingsdiner + ontbijt had gewonnen!

Ik was echt verrast met mijn gewonnen Facebook-aktie en hebben zelf nog een nachtje bijgeboekt om optimaal te genieten.

Samen met mijn man en onze twee fietsen waren we zaterdagmorgen al op tijd in Voorthuizen, we werden vriendelijk welkom geheten door het personeel. Daarna zijn we op de fiets naar het dorp vertrokken, omdat we gezien hadden dat er braderie was: Voorthuizen straalt met als thema Kelten. Activiteiten, muziek en optredens. Rond 14.00 uur waren we weer terug op het park en konden naar onze hotelkamer. Wat mooi en schoon!!

Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen
Prachtige omgeving op de Veluwe rondom Recreatiepark De Boshoek
Heerlijk gegeten tijdens gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Verder hebben we die dagen heerlijk gefietst naar Hoogland en Amersfoort waar we even op familiebezoek zijn geweest, de volgende dag naar Harderwijk en de laatste dag naar Bunschoten-Spakenburg waar toevallig de generale opening was van de langste zelfsluitende waterkering ter wereld.  Toen we naar huis gingen tegen de avond stond er maar liefs 175 km op de teller van onze fietsen.

Ook hebben we nog lekker gewandeld over het park en over de mooie camping aan de overkant van de weg met ook een super mooi sanitairgebouw.

Recreatiepark De Boshoek, we hebben genoten van drie heerlijke dagen met ontzettend mooi weer, lekker eten, met dank aan Restaurant Proef! en de ontzettend mooie omgeving, we kunnen jullie park aan iedereen aanbevelen en we zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen.

Dank jullie wel!!

Met vriendelijke groet,

Bart en Mieke van Aalst.