Dat ik een midweek in de Groepsboerderij had gewonnen, ik kon het bijna niet geloven toen ik op zaterdagmorgen mijn naam zag staan als winnares!

Dolenthousiast riep ik mijn man met dit goede nieuws en heb ik ook meteen mijn familie op de hoogte gebracht. Het is altijd de wens van mijn man geweest om een keer met de hele familie op vakantie te gaan.

De wens kwam uit: met de hele familie op vakantie!

Hij komt uit een gezin van 8 kinderen, met aanhang en kinderen praten we hier over z’n grote groep dat het er eigenlijk nog steeds niet van is gekomen. ‘s Middags vierden we de verjaardag van mijn man. Een mooier cadeau kon ik hem dan ook niet geven. En hoe leuk is het dan om ‘s middags met je familie de eerste ideeën uit te wisselen! Snel volgde er een groepsapp en werd er een datum besproken. Na het definitief boeken konden we beginnen aan de voorbereidingen. Wie neemt wat mee? Wat gaan we eten of nog een belangrijk punt wie slaapt waar?

De dag van vertrek kwam snel en vol enthousiasme stapte iedereen in de auto. We kwamen aanrijden en ik herkende meteen de speeltuin en zei “Volgens mij is dit de Boerderij!”. Met de sleutels in mijn hand zag ik m’n schoonzusje en haar gezin aan komen rijden en konden we samen op ontdekking.

Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Vol glunderende ogen en verbazing bekeken we alles: wauw!

Wat een mooie boerderij en wat gezellig ingericht en fantastisch die speeltuin er achter! Wat wil je nog meer? Na het verdelen van de kamers en het inrichten konden we beginnen aan de grote klus. Het avondeten op tafel zetten voor 20 personen. Wat was dit gezellig om elke keer weer met elkaar te doen. Samen een grote zak aardappelen schillen, de ander draaide steeds de gehaktballen. Drie grote pannen pasta op het vuur, het is ons allemaal gelukt. Heerlijk de geur ‘s morgens van gebakken broodjes en ei. Een glaasje sap op tafel. Ik denk dat ik nog het meest heb genoten van het eten steeds met elkaar. Al die gezelligheid! En wat hebben we het getroffen met het weer, volop zon en dan ook nog buiten kunnen eten en dat in februari!

Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen
 
Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen
 
Gewonnen vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Onwijs genoten van een
midweekje samen!

Met tranen in m’n ogen heb ik de familie uitgezwaaid, zo jammer dat dit al weer zo snel voorbij is. We kunnen wel zeggen met elkaar dat we onwijs genoten hebben van deze midweek samen! En hoe leuk is dat als je als neefjes en nichtjes met z’n twaalven je eigen speeltuin hebt en bij elkaar op de kamer slaapt en de volgende dag samen wakker wordt en weer een hele dag kan spelen. Voor ons als ouders was deze speeltuin echt een enorme meerwaarde! Dit gaf ons de gelegenheid om heerlijk met elkaar te kletsen. Wij vonden het echt een heerlijke Boerderij van alle gemakken voorzien als een ruime parkeerplaats, voldoende wc’s, mooie slaapkamers, sfeervol ingericht en schoon bij aankomst. We zouden dit zo weer willen boeken en kunnen het dan ook iedereen aanraden. Ik blijf volop Facebook liken en delen, want dit is het mooie bewijs van een onvergetelijke herinnering!