Recreatiepark De Boshoek

Blog - Weekendje Weg

We zaten in de auto op weg naar Voorthuizen. File, oh nee! We waren op tijd vertrokken, maar helaas. We belden naar De Boshoek om te melden dat we in de file stonden (aangezien er aangegeven was voor 17:00 inchecken) een heel vriendelijke meid nam de telefoon op.

Ze zei doe maar rustig aan wij wachten wel. Gelukkig was de file snel opgelost, maar kwamen we toch rond kwart voor 6 pas aan.
We werden ontzettend vriendelijk ontvangen. Wij hadden als dank voor het gewonnen weekend een taartje meegenomen. Dat vonden ze lief.
We kregen bij het inchecken de sleutels. En… We kregen een lodge inclusief sauna en jacuzzi aangewezen. Ons weekend was net begonnen, maar kon nu al niet meer stuk. Vrijdag en vooral zaterdag hadden we prachtig weer. We konden genieten van het park en van alle activiteiten, zoals de knutselclub. We gingen bij de paarden kijken, naar de klimtoren aan het parkdeel aan de overkant van de weg, de airtrampoline, Voorthuizen in en genieten van kibbeling op de markt, zwemmen en na het zwemmen naar het huisje om daar verder te bubbelen in de jacuzzi. Heerlijk. De lodge was ook ruim genoeg voor ons 4 en. Mooi in gericht en goed schoon. Op zondag regende het helaas en zijn we op tijd weer naar huis gegaan. Maar we hebben echt genoten en komen zeker nog eens terug! Bedankt voor het super leuke weekend.