Ieder jaar gaan wij met een grote groep vrienden een weekend weg. Even fijn samenzijn onder het genot van een hapje, een drankje en vele spelletjes.

Na jarenlang een groepsaccommodatie betrokken te hebben in Drenthe kregen wij begin dit jaar de melding dat deze accommodatie helaas niet meer verhuurd gaat worden.
Zoek dan maar eens een nieuwe ruime luxe plek voor 24 mensen. Na enig zoeken is ons oog dit jaar gevallen op een:

Grote villa in Voorthuizen op Recreatiepark de Boshoek. En wát voor villa!

 

Na zeer prettig mail- en belcontact met de medewerkers van De Boshoek en Bookadoo, vonden wij op vrijdag 2 september onze weg naar de Villa aan de Brugveenseweg nummer 17.
Aangezien wij om 17.30u op zijn vroegst zouden arriveren konden wij niet meer inchecken bij de receptie van De Boshoek. Dit was geen probleem, onze sleutel lag klaar bij naastgelegen restaurant Proef!, dat was een fijne binnenkomer.

De website van de Villa laat werkelijk niets te wensen over, wat een prachtige plek om een weekend te vertoeven! Nog even dachten wij dat er wellicht rumoer zou zijn aangezien de Villa aan het recreatiepark grenst, maar niets is minder waar. We hadden een eigen oprit waar alle auto’s ruim konden parkeren, een ruime tuin om het huis en de Villa zelf was zeer groot en schoon.

Fijn groepsverblijf op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek
 

Bij binnenkomst troffen wij veel ruimte en een frisse knusse sfeer. Genoeg ruime kamers voor alle gasten en op ieder bed lag een vooraf besteld linnenpakket. Via de plaatselijke Jumbo hebben wij online de boodschappen besteld en na enig overleg kon dit bezorgd worden bij de Villa.

Fijn groepsverblijf op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek
 
Fijne groepsvakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek
Fijne groepsvakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek
Fijne groepsvakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek
Fijne groepsvakantie op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek

Omdat de tafels en banken in de keukenhoek niet vast stonden was het voor ons mogelijk om hier een knusse hoek van te schuiven waardoor wij iedere maaltijd gezellig bij elkaar hebben kunnen zitten. In de woonkamer hebben wij ‘s avonds genoten van ons samenzijn op de enorme bank die ons uitnodigde om urenlang te kletsen en spelletjes te gaan spelen, genietend van het haardvuur.
De flatscreen tv in woon- en eetkamer hebben wij niet gebruikt, maar zeer netjes dat deze in beide ruimtes aanwezig waren.

Op zaterdagochtend heeft een deel van ons gezelschap een wandeling door de prachtige omgeving gemaakt en ‘s middags hebben wij op het grote grasveld voor de Villa een spel gespeeld.
‘S avonds was het na een simpele reservering mogelijk om 1,5u. lang te bowlen in de bowlinggrot van De Boshoek.

De nachten waren rustig en de bedden sliepen prima! Genoeg toiletten en badkamers welke zeer schoon waren.

Na een heel fijn weekend zijn wij i.v.m. werkplicht op zondagmiddag al richting huis gegaan, maar wat hebben wij genoten!!

Zeker tot weerziens!

Hele vriendelijke groet,

Joke en vrienden.