Recreatiepark De Boshoek

Blog - Beleving van het park

Recreatiepark De Boshoek ligt in een prachtige, groenrijke omgeving, maar toch dicht bij het centrum. Je kunt er in alle rust genieten van allerlei soorten accommodaties

Veel verschillende accommodaties op De Boshoek

Het sanitair is buitengewoon schoon en voorzien van alles. 

Het ontvangst vanaf de receptie is zeer goed te noemen. Een paar dagen van te voren wordt er gebeld naar je of je nog vragen hebt voor het verblijf. Wat keurig! 

Warm welkom op De Boshoek!

De accommodaties zelf zijn prima te bereiken op het park (auto, lopend en fiets) en overal is voldoende parkeergelegenheid. Is dat niet voor het huisje / tent / caravan zelf, dan is er wel een parkeerplaats in de buurt. 

Accommodaties

Op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe gaat de natuur samen met uitstekende faciliteiten. ✔ Boek direct online ✔ Ruim aanbod

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.

Beleef De Boshoek

Hoe kun je nu beter De Boshoek beleven dan voordat je bij ons komt verblijven een virtueel kijkje te nemen op het park! Ontdek wat De Boshoek allemaal te bieden heeft.
 

De speeltuinen zijn ruim opgezet en goed verspreid over het park. Kinderen kunnen zich overal vermaken! Vooral bij het buitenzwembad met mooi weer. Deze is groot en heeft voldoende lig-gelegenheid. Zo konden wij als ouders heerlijk van de zon genieten terwijl de kinderen zich als vissen in het water voelden!

Wat een heerlijk buitenzwembad!

Als het weer even niet mee zat gingen we naar het binnenzwembad toe. Deze is voorzien van een leuke glijbaan en er zit ook een baby badje in.

De temperatuur is er zeer aangenaam en de sauna zorgt voor een heerlijke ontspanning.