Ontdek De Boshoek tijdens onze Open Dag!

Op 6 april 2019 vindt de Open Dag plaats op Recreatiepark De Boshoek. Kom een kijkje nemen en beleef de fijne vakantiesfeer op ons park. Op onze Open Dag kan je mee doen aan leuke activiteiten en binnnen kijken bij verschillende accomodaties om te ontdekken wat jouw favoriet is!  Check de verschillende bungalows, maak kennis met de nieuwste chalets, bekijk hoe groot de groepsvilla's zijn en bekijk op elk kampeerveld jij jouw plekje gaat vinden. 

Schrijf je nu in! 

Lijkt het jou leuk om onze Open Dag te bezoeken? Schrijf je dan nu in en dan zien we jou graag op 6 april!

Bekijk het vakantiepark van dichtbij 

Check de verschillende bungalows, maak kennis met de nieuwste chalets, bekijk hoe groot de groepsvilla's zijn en ontdek op welk kampeerveld jij jouw plekje gaat vinden.  

Ga op zoek naar jouw favoriete activiteit 

Tijdens de Open Dag kan je ontdekken hoe gezellig het is op Recreatiepark De Boshoek. Je gaat op zoek naar welke activiteit jouw vakantie compleet maakt en ontdekt wat er allemaal te doen is tijdens een op De Boshoek. Kom een kijkje nemen bij onze dieren, gooi een strike op de Bowlingbanen en ontdek het park waar je kunt lasergamen, beachvolleyballen, chillen en nog veel meer!

Een eigen chalet op De Boshoek 

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een rendementsobject of een recreatiechalet als investering voor een 2e huis waar je zelf vakantie in kunt vieren op Recreatiepark De Boshoek? Tijdens onze Open Dag gaan wij graag met jou in gesprek om alle wensen te bespreken! 

Geef via het inschrijfformulier aan dat je graag een rondleiding krijgt over het park, zodat wij alle nieuw geplaatste chalets kunnen laten zien en jou bij kunnen praten over alle mogelijkheden.