De Boshoek bestaat 50 jaar en viert Goede Doelen Dag!

Recreatiepark De Boshoek is al 50 jaar een begrip in Voorthuizen en omgeving! Wat in 1968 gestart is als een kleinschalig chalet park, is nu uitgegroeid tot een 5* vakantiepark voor binnen- en buitenlandse vakantiegasten! De Boshoek is trots en dat wordt graag gevierd op 19 mei 2018!

Al jaren op rij behoort Recreatiepark De Boshoek tot de top 10 van succesvolste zelfstandige vakantieparken in Nederland. Vernieuwing, uitbreiding en innovatie geeft De Boshoek elk jaar weer een extra vakantiebeleving voor zowel jonge gezinnen als grote families en vriendengroepen.

Jaarlijkse Goede Doelen Dag

Elk jaar organiseert Recreatiepark De Boshoek een dag welke in het teken staat van een goed doel. Dit jaar staat deze Goede Doelen Dag in het teken van Stichting Lach voor een Dag. Deze stichting zet zich in om een complete dag uit naar het theater te organiseren voor ernstig zieke kinderen, zodat zij even de zorgen kunnen vergeten en weer kunnen lachen!
De opbrengst van veel activiteiten op deze dag wordt aan het einde van de dag overhandigd aan de stichting!

Dag vol feestelijke activiteiten

Op 19 mei 2018 staat de gehele dag dus in het teken van feest! De dag begint om 10.00u. met een braderie, schminken, spinningmarathon, Minidisco, ponyrijden en natuurlijk enorm veel gezelligheid! De dag gaat verder met LIVE-muziek vanaf 17.00u., piano show, springkussen en swimming party! Uiteraard mag een lekker hapje en drankje niet ontbreken op deze dag. Daarom zorgt het horecateam voor speciale happy hours gedurende de hele dag waarbij er 50 consumpties worden weggegeven!

Zie hier alle activeiten van deze feestdag!

Goede Doelen Dag op Recreatiepark De Boshoek voor Stichting Lach voor een Dag
Spinnen op Goede Doelen Dag op Recreatiepark De Boshoek voor Stichting Lach voor een Dag
Gezelligheid op Goede Doelen Dag op Recreatiepark De Boshoek voor Stichting Lach voor een Dag

LIVE-muziek van grote klasse!

Op zo’n gezellige dag hoort er leuke muziek bij! Om 17.00u. spelen De Jongens van Je weet wel jouw favoriete nummers! Zij zijn de meest veelzijdige band van Nederland met hun piano, drummer en gitaar entertainers. LIVE-piano entertainment waarbij er ingespeeld wordt op het publiek.
Ook is Ben Sproet deze avond aanwezig om zijn veelzijdige repertoire ten gehore te brengen. Hij is een groot zanger/entertainer die niet veel onder doet aan de grote zangers van Nederland!

Het volledige programma wordt bekend gemaakt op www.deboshoek.nl/50jaar en op de Facebook-pagina van Recreatiepark De Boshoek.

Vier met De Boshoek mee op 19 mei 2018!
Recreatiepark De Boshoek
Harremaatweg 34 Voorthuizen
www.deboshoek.nl | 0342-471297