Kijk dagen bij Recreatiepark De Boshoek

Bekijk onze kampeerplaatsen, ontdek alvast de leukste speeltuinen, bekijk de bungalow die het best bij u past en hoor gelijk wanneer uw ideale vakantieplek beschikbaar is!

Ontdek uw vakantiebestemming bij Recreatiepark De Boshoek tijdens de Kijk dagen!

Schrijf u in onder aan deze pagina en ontvang updates over de Kijk dagen 2017!

Bent u op zoek naar een goede 5* ANWB camping waar u uw welverdiende vakantie kunt doorbrengen? Kom tijdens de Kijk dagen langs en bekijk alvast uw favoriete kampeerplek, ontdek hoe groot onze bungalows echt zijn, zie hoe leuk de speeltuinen zijn en reserveer gelijk uw vakantie op De Boshoek! Kom alvast gezellig een hapje en drankje doen in een van onze restaurants (Restaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza).

Kom in januari, februari en maart 2017 uw kampeerplek of bungalow tijdens de Kijk dagen alvast bekijken

Schrijf u in als VIP (kosten €9,95 p.p. en kinderen t/m 11 jaar € 4,95) en wordt ontvangen met koffie en Petitfour in ons Eetcafé Western Plaza. Loop vervolgens de beste route om uw favoriete accommodaties te bekijken. Daarna staat er een lunchbuffet klaar in Restaurant Proef!.

Tijdens welke Kijk dagen mogen wij u verwelkomen?
14 en 15 januari 2017
11 en 12 februari 2017
11 en 12 maart 2017
18 en 19 maart 2017

Planning en invulling van de Kijk dagen wordt later bekend gemaakt.
Schrijf u onder aan deze pagina in voor de Kijk dagen 2017.

_MG_1025 _MG_0637 _MG_0724 _MG_8009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in onze kampeerplekken, seizoensplaatsen, bungalows, hotelkamers, groepsaccommodaties, glampingmogelijkheden of chalets? Kom langs om de beschikbare plaatsen en accommodaties te bekijken. Tijdens de Kijk dagen kunt u al onze accommodaties bekijken.

Bent u niet in de gelegenheid om op 11 of 18 maart tijdens de Kijk dagen te komen kijken? Er is altijd een mogelijkheid om de accommodaties te bekijken. Het is natuurlijk wel fijn dat uw favoriete accommodatie dan beschikbaar is om te bezichtigen. Bel ons op 0342-471297 of mail via info@deboshoek.nl en wij informeren u naar de mogelijkheden.


Inschrijving Kijk dagen 2017

    Kies uw soort inschrijving voor de Kijk dagen. Schrijf u gratis in of schrijf u in als VIP en wordt ontvangen met koffie en Petitfour. Loop vervolgens de beste route om uw favoriete accommodaties te bekijken. Daarna staat er een lunchbuffet klaar in Restaurant Proef!
    Vink uw keuze aan. Indien u niet aanwezig kunt zijn tijdens de Kijk dagen 2017, maar u bent wel geïnteresseerd, dan wordt er contact met u opgenomen om een datum in te plannen om het park te bezichtigen.