Ontdek uw vakantiebestemming bij Recreatiepark De Boshoek tijdens de Kijk dagen!

Schrijf u in onder aan deze pagina en ontvang updates over de Kijk dagen 2017!

Bent u op zoek naar een goede 5* ANWB camping waar u uw welverdiende vakantie kunt doorbrengen? Kom tijdens de Kijk dagen langs en bekijk alvast uw favoriete kampeerplek, ontdek hoe groot onze bungalows echt zijn, zie hoe leuk de speeltuinen zijn en reserveer gelijk uw vakantie op De Boshoek! Kom alvast gezellig een hapje en drankje doen in een van onze restaurants (Restaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza).

Kom in januari, februari en maart 2017 uw kampeerplek of bungalow tijdens de Kijk dagen alvast bekijken

Schrijf u in als VIP (kosten €9,95 p.p. en kinderen t/m 11 jaar € 4,95) en wordt ontvangen met koffie en Petitfour in ons Eetcafé Western Plaza. Loop vervolgens de beste route om uw favoriete accommodaties te bekijken. Daarna staat er een lunchbuffet klaar in Restaurant Proef!.

Tijdens welke Kijk dagen mogen wij u verwelkomen?
14 en 15 januari 2017
11 en 12 februari 2017
11 en 12 maart 2017
18 en 19 maart 2017

Planning en invulling van de Kijk dagen wordt later bekend gemaakt.
Schrijf u onder aan deze pagina in voor de Kijk dagen 2017.

Safari op de Veluwe in Safaritent bij Recreatiepark De Boshoek
Grote groepsvilla op de Veluwe voor 24 personen bij Recreatiepark De Boshoek

Heeft u interesse in onze kampeerplekkenseizoensplaatsenbungalows, hotelkamers, groepsaccommodatiesglampingmogelijkheden of chalets? Kom langs om de beschikbare plaatsen en accommodaties te bekijken. Tijdens de Kijk dagen kunt u al onze accommodaties bekijken.

Bent u niet in de gelegenheid om op 11 of 18 maart tijdens de Kijk dagen te komen kijken? Er is altijd een mogelijkheid om de accommodaties te bekijken. Het is natuurlijk wel fijn dat uw favoriete accommodatie dan beschikbaar is om te bezichtigen. Bel ons op 0342-471297 of mail via info@deboshoek.nl en wij informeren u naar de mogelijkheden.

De Kijk Dagen van 2017 zijn al geweest. U kunt zich niet meer inschrijven.