Culinair genieten met Kerst in Voorthuizen

Heerlijk met de hele familie uiteten! Dat is toch een echt familiegevoel, vooral rondom de Kerstdagen. Bij Proef! geniet u van een All-in Familiebuffet en bij Western Plaza kunt u gezellig Tafelgrillen, helemaal in Kerst-stijl!

Lekker even weg met Kerst

Trakteer u en uw gezelschap op een fijne vakantie rondom de Kerstdagen. Een ultiem moment om even tijd voor elkaar te hebben. Gezelligheid, plezier, lekker eten en even weg uit de dagelijkse drukte.

Verblijf met uw gezin in een Chalet of Bungalow. U kunt gezellig met de hele familie in een van de Groepsaccommodaties. U heeft heerlijk alle ruimte in onze Groepsboerderij. Ook voor 2 personen hebben wij gezellige en comfortabele Hotelkamers beschikbaar.

Op vakantie met Kerst op de Veluwe

 • Lekker weekje weg
  22 t/m 29 december 2017
  Reserveer direct
 • Vier Kerst en Oud & Nieuw 
  22 december 2017 t/m 2 januari 2018
 • Vier Oud & Nieuw
  29 december 2017 t/m 2 januari 2018
All-in Kerst Familiebuffet Proef! 2017
All-in Kerst Familiebuffet Proef! 2017

All-in Kerst Familiebuffet Proef! 2017

Heerlijk met de hele familie uiteten! Een overheerlijk buffet waarbij een voor- en nagerecht natuurlijk niet mogen ontbreken.
Kersttafelgrillen Western Plaza 2017
Kersttafelgrillen Western Plaza 2017

Kersttafelgrillen Western Plaza 2017

Heerlijk eten tijdens de Kerstdagen in Western Plaza. Begin met een fijne amuse, daarna een rijkelijke keus tijdens het tafelgrillen en afsluiten met een lekker dessert.

All-in Buffet bij Proef!

Groepsrestaurant Proef! biedt nu een All-in Familiebuffet aan tijdens de Kerstdagen in 2017. Een overheerlijk buffet waarbij een voor- en nagerecht natuurlijk niet mogen ontbreken. 
Als kers op de taart wordt er tijdens de Kerstdagen LIVE voor u gekookt in de grote open keuken!

Heerlijk genieten van vers bereidde gerechten, gezellig de tijd met elkaar: dat is pas genieten!

Tafelgrillen met Kerst

Met Tafelgrillen combineert u heerlijk vers bereid vlees en de gezelligheid met elkaar. Een geweldige combinatie zo met de Kerstdagen.

Begin met een fijne amuse, daarna een rijkelijke keus tijdens het Tafelgrillen en u sluit af met een lekker Kerstdessert.

Vier Kerst op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek met Keessie en Willie

Benieuwd naar het hele animatieprogramma? Bekijk hem hier.

 
Culinair genieten met Kerst in Voorthuizen
 
Vier Kerst in Voorthuizen met lekker Tafelgrillen

Leuke animatie tijdens Kerst

Ook de Kerstvakantie is goed gevuld met animatie-activiteiten voor diverse leeftijden. Van ponyrijden en Kerst-koekjes maken tot interactieve voetbalcompetitie en weerwolvenspel! Ook zetten we een gezellige Kerstfilm op in de mini-bioscoop en is er een gezellige Kerstavond voor het hele gezin!