Bak je eigen pizza op dit kinderfeestje

De lekkerste pizza’s zijn de zelf gemaakte! Heb jij ooit een eigen pizza gemaakt van pizzadeeg? Nee? Dit is je kans! Elk kindje krijgt zijn eigen deegbolletje om een pizza van te maken. Kneden, ronddraaien en klaarmaken die pizzabodem! Voor iedereen is er kaas en saus om de pizzabodem mee te bedekken.

Onze kok heeft allemaal verschillende toppings klaar gezet zodat elk kindje zijn eigen lievelingspizza kan maken. Is het op? Dan vult de kok de toppings weer aan.

€10.50 per kind (vanaf 4 kinderen te reserveren)

Maak je eigen koksmuts

Terwijl je pizza gebakken wordt in de oven, gaan we er voor zorgen dat je er als een echte pizzabakker uit komt te zien! Iedereen krijgt een echte koksmuts, die je op je allermooist mag versieren. Alle koks klaar? Pizza klaar? Smullen maar!

Dat is een feest, je lijkt nu wel haast een echte kok!
Wanneer je klaar bent trakteren we nog op een cadeautje!

Verrukkelijk kinderfeestje in Voorthuizen

Pizzabakken wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij het maken en beleggen van de pizza en bakschort versieren verzorgt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

U als volwassene heeft vandaag uiteraard ook een feestje. U hoort er vandaag helemaal bij. Voor u hebben we onbeperkt warme dranken en u mag uw eigen (grote) pizza versieren en vergeet vooral de handige koksmuts niet te pimpen!

Prijs per volwassene: € 6,50 per volwassene

Pizza kinderfeestje in Voorthuizen bij De Boshoek
Pizza kinderfeestje in Voorthuizen bij De Boshoek

Maak er een extra leuk kinderfeestje van!

Maak dit feestje nog completer met een van de volgende opties

Geeft dit wel even aan bij het reserveren.

Bowlen+ € 3.00
In de grot van Bedrock Bowling kunt u 4 computergestuurde banen vinden. Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.

Midgetgolf + € 2.00
Midgetgolf is voor iedereen leuk! Op onze 18 holes kunnen de kinderen allerlei hindernissen verwachten. Die hindernissen zorgen ervoor dat het spelletje nog spannender wordt. Wie gaat er winnen? De 18 holes bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden om goed te oefenen!

Oud Hollandse spelen + € 4.50
In een tijd van computergames en socialmedia is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oud hollandse tafelspellen. Er zijn 6 verschillende spellen aanwezig

Iets om te smullen + vanaf € 0,80
Bij een feestje hoort uiteraard wat lekkers. Of het nou chips, een ijsje of een zakje snoep voor thuis is: overal is aangedacht.

Zwemmen + € 2.50
Naast western plaza, is het binnen zwembad. Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30°.

Snoephuisje maken + € 4.75
Knibbel knabbel knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje? Om te smullen zo lekker, of te mooi om op te eten? Je hoeft gelukkig niet gelijk te beslissen, want we maken een mooie cadeaubox waarin jij je snoephuisje mee naar huis kan nemen. Een vet gaaf snoephuisje verdient natuurlijk wel een prachtig vervoersmiddel, dus pimp jouw cadeaubox tot een mooi kunstwerk. Snoephuisje smulfeest wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het snoephuisje maken en cadeaubox versieren ondersteunt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

Hoefijzer versieren + €2,50
Een echte hoefijzer van onze pony`s, mee naar huis? Dat kan! Maar eerst gaan we de hoefijzer prachtig versieren.

Meer Pizza Party