Ponyclub De Boshoek: dé plek om als paardenfan jouw kinderfeestje te vieren!

Ponyrijden met kinderfeestje in Voorthuizen

De pony’s van de Ponyclub vinden het heerlijk om er op en top uit te zien. En daar mag jij voor zorgen! De elastiekjes voor staartjes en vlechtjes liggen al klaar,  maar we gaan eerst de pony's natuurlijk schoon borstelen.

Jouw pony wordt uiteraard de mooiste pony van heel Voorthuizen, dus tijd voor een fotomomentje. De foto wordt meteen uitgeprint! 

Leuke herinnering aan jouw kinderfeestje!

Na het versieren van de pony’s, gaan we beginnen met het echte werk. Jij leert onder professionele begeleiding voltige te paard (gymnastische oefeningen op de rug van het paard).
Jouw vriendjes en vriendinnetjes zijn de jury op de mini-tribune en geven jou een pracht van een cijfer. Uiteraard komt iedereen aan de beurt.

De kindjes die voltige te spannend vinden, mogen een mooi rondje door de paardenbak stappen op de mooi versierde pony. En ook zij ontvangen een mooi cijfer van hun vriendjes en vriendinnetjes. Het kindje met het hoogste cijfer wint de gouden hoefijzer!

Kinderfeestje met ponyrijden en lekker eten

De foto die gemaakt is, heeft natuurlijk een mooi fotolijstje nodig, die zullen jullie gaan versieren bij Western Plaza.

Geen enkel kinderfeestje is natuurlijk compleet zonder frietjes met een zelf gekozen snack en onbeperkt ranja! Gelukkig hebben we dit bij Western Plaza genoeg.

U als volwassene heeft vandaag uiteraard ook een feestje. U hoort er vandaag helemaal bij, voor u hebben we friet met een snack naar keuze en onbeperkt warme dranken. U betaalt € 6,50 per volwassene.

U betaalt € 14,00 per kind.
Reserveer dit kinderfeestje vanaf 4 kinderen.
Per 2 kinderen wordt 1 pony beschikbaar gesteld.

Dit kinderfeestje kan van 9 juli 2018 t/m 1 september 2018 niet gereserveerd worden i.v.m. volle zomeragenda met ponyrijlessen. 

Vier ponykinderfeestje in Voorthuizen op Recreatiepark De Boshoek

Ponyfeestje met korting!

Ben jij een paardenfan? Reserveer dan ons pony kinderfeestje: Pony Spelletjes Spektakel! Reserveer dit pony kinderfeestje t/m juni 2018 en het 6e kindje mag gratis mee!

Reserveer online of bel ons op 0342-471297

Pony kinderfeestje in Voorthuizen bij Recreatiepark De Boshoek
Pony kinderfeestje in Voorthuizen bij Recreatiepark De Boshoek
Pony kinderfeestje in Voorthuizen bij Recreatiepark De Boshoek

Maak er een extra leuk kinderfeestje van!

Maak dit feestje nog completer met een van de volgende opties.
Geef dit bij het reserveren wel even aan.

Bowlen + € 3.00
In de grot van Bedrock Bowling kunt u 4 computergestuurde banen vinden. Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.

Midgetgolf + € 2.00
Midgetgolf is voor iedereen leuk! Op onze 18 holes kunnen de kinderen allerlei hindernissen verwachten. Die hindernissen zorgen ervoor dat het spelletje nog spannender wordt. Wie gaat er winnen? De 18 holes bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden om goed te oefenen!

Oud Hollandse spelen + € 4.50
In een tijd van computergames en socialmedia is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oud hollandse tafelspellen. Er zijn 6 verschillende spellen aanwezig

Iets om te smullen + vanaf € 0,80
Bij een feestje hoort uiteraard wat lekkers. Of het nou chips, een ijsje of een zakje snoep voor thuis is: overal is aangedacht.

Zwemmen + € 2.50
Naast western plaza, is het binnen zwembad. Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30°.

Snoephuisje maken + € 4.75
Knibbel knabbel knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje? Om te smullen zo lekker, of te mooi om op te eten? Je hoeft gelukkig niet gelijk te beslissen, want we maken een mooie cadeaubox waarin jij je snoephuisje mee naar huis kan nemen. Een vet gaaf snoephuisje verdient natuurlijk wel een prachtig vervoersmiddel, dus pimp jouw cadeaubox tot een mooi kunstwerk. Snoephuisje smulfeest wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het snoephuisje maken en cadeaubox versieren ondersteunt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

Hoefijzer versieren + €2,50
Een echte hoefijzer van onze pony`s, mee naar huis? Dat kan! Maar eerst gaan we de hoefijzer prachtig versieren.