Paintbar los

Paintbar los

Een gezellig en ontspannen avondje uit. Onder het genot van een drankje en een penseel in de hand gaat u aan het einde van de avond naar huis met een uniek eigengemaakt schilderij!

Gezellig avondje uit in Voorthuizen

Bent u creatief? Bent u toe aan een avondje uit? En houdt u van gezelligheid?
Komt dan naar een van onze Paintbar avonden! U maakt een eigen schilderij onder het genot van een lekker drankje.
Leuk voor een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeest!

Vertel het uw vrienden/vriendinnen en reserveer. Paintbar regelt verf, doek, ezel en lekkere drankjes!
Schilder stap-voor-stap een prachtig schilderij. Iedereen kan schilderen! Ervaring of talent is niet vereist. Bij Paintbar gaat iedereen aan het einde van de avond naar huis met een uniek zelfgemaakt schilderij!

Creatieve avond in Voorthuizen

Zo ziet de Paintbar avond eruit:

  • 19.00 uur Aankomst, mogelijkheid om alvast een drankje te drinken
  • 19.30 uur Aanvang schilderen, stap-voor-stap instructies voor het schilderen van uw doek
  • 20.30 uur Pauze
  • 20.45 uur Verder schilderen
  • 21.45 uur Afsluiting

Uiteraard kunt u voorafgaand aan uw Paintbar avond een hapje komen eten.
Informeer naar de mogelijkheden via 0342-471297 of info@deboshoek.nl

U kunt een Paintbar avond online reserveren. U wordt hierbij doorgeleid naar de website van Paintbar. Kies het schilderij wat u graag wilt maken, de datum welke uw voorkeur heeft en met hoeveel personen u komt.

U wordt ontvangen bij Restaurant Proef! of Eetcafé Western Plaza en een avondje met gezelligheid en creativiteit kan beginnen!

Meer Activiteiten, Activiteiten > Ontspannen en Activiteiten > Actief binnen

Bowlen

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.

Buggyrijden

Kies een mooie route door het ruime buitengebied van Voorthuizen. Combineer deze stoere rit met een van de vele arrangementen!

GPS-tochten

Een GPS tocht op de Veluwe; genieten van geweldige routes in een schitterende omgeving. Wandelend of met de step; De Boshoek biedt het.

Escape Room

Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Reserveer vanaf € 15,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Kookworkshops

Bereid samen de heerlijkste gerechten onder het genot van een lekker drankje. Gezellig met een paar vrienden of als groep voor een vrijgezellenfeest.

Zaalhuur

Huur een Zaal voor uw Verjaardag, Jubileum of Feest en gezelligheid is gegarandeerd! Vanaf 20 personen en vanaf € 10,- p.p.

Vergaderen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep.Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Bekijk ze hier.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Gelderland? Voor een leuk kinderfeestje bij Barneveld schakelt u Western Plaza in, voor sport, spel en eten! Op Recreatiepark De Boshoek.

Huifkartocht

Een huifkartocht op de Veluwe; vertrekpunt De Boshoek in Voorthuizen. Met zijn allen genieten van een geweldige tocht; meerdere arrangementen.

Boeren Buitenspelen

Boeren buitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

Oudhollandse Spellen

Gezelligheid staat centraal bij deze Oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met de uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige tijd te beleven.

Dinerspel

De gezellige combinatie van heerlijk eten in diverse stijlen met een groepsactiviteit in de vorm van dinerspel. Genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap!

Sauna

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie. Geniet van een van de baden, behandelingen, opgietingen, massages en meer! Nabij Recreatiepark De Boshoek zijn diverse mogelijkheden.

Klimbos

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!

Mini Cooper huren

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

E-Chopper

Je gaat lekker zitten op de step en rijdt rustig door de prachtige omgeving van de Veluwe, zonder enige fysieke inspanning.

Fietsen en Wandelen

Verken de prachtige omgeving rondom Recreatiepark De Boshoek al wandelend of op de fiets. Met de korte en lange routes kunt u uw eigen route bepalen.

Monkey Town in Voorthuizen

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op

Schateiland Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug

Binnen spelen bij Proef!

In ons Groepsrestaurant Proef! kun je voor, tijdens of na het eten lekker binnen spelen in het speeltoestel! Ga op zoek naar alle Keessie's, waar zijn ze verstopt?