Minimarket op het park

In de Minimarket vindt u een assortiment aan: vers afgebakken broodjes, levensmiddelen, kampeerartikelen en speelgoed. Ideaal voor de laatste boodschappen voor tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek!

Elke dag lekkere verse broodjes

Vol energie de dag beginnen. Daarvoor is een goed ontbijt belangrijk. Bestel uw broodjes eenvoudig bij de receptie of de Minimarket op het daarvoor bestemde bestelformulier. De volgende dag kunt u uw broodjes afhalen in de Minimarket (of wanneer deze gesloten is in Groepsrestaurant Proef!).

Schuif aan bij het ontbijtbuffet

Dagelijks biedt ons Groepsrestaurant Proef! (gelegen aan de achterzijde van het park) een overheerlijk ontbijtbuffet. Voor € 12,95 p.p. kunt u aanschuiven bij een heerlijk ontbijt bij Groepsrestaurant Proef! U dient vooraf te reserveren bij uw reservering, via de receptie, info@deboshoek.nl of bel 0342-471297.

Tijdens verblijf de laatste boodschappen in huis

In onze Minimarket kunt u uw laatste boodschappen in huis halen voor tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek. Denk hierbij aan wc-papier, broodbeleg, kampeerartikelen, drinken of uw verse broodjes voor een lekker ontbijt.

Gezellig BBQ’en met uw familie of gezin (van mei tot en met september)

Stel uw eigen barbecuepakket samen. Vlees van de ambachtelijke keurslager wordt bij ons vers geleverd. Gemakkelijk en zonder zorgen.

Meer Faciliteiten