Elke dag lekkere verse broodjes

Vol energie de dag beginnen. Daarvoor is een goed ontbijt belangrijk. Bestel uw broodjes eenvoudig bij de receptie of de Minimarket op het daarvoor bestemde bestelformulier. De volgende dag kunt u uw broodjes afhalen in de Minimarket (of wanneer deze gesloten is in Groepsrestaurant Proef!).

Schuif aan bij het ontbijtbuffet

Dagelijks biedt ons Groepsrestaurant Proef! (gelegen aan de achterzijde van het park) een overheerlijk ontbijtbuffet. Voor € 12,95 p.p. kunt u aanschuiven bij een heerlijk ontbijt bij Groepsrestaurant Proef! U dient vooraf te reserveren bij uw reservering, via de receptie, info@deboshoek.nl of bel 0342-471297.

Tijdens verblijf de laatste boodschappen in huis

In onze Minimarket kunt u uw laatste boodschappen in huis halen voor tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek. Denk hierbij aan wc-papier, broodbeleg, kampeerartikelen, drinken of uw verse broodjes voor een lekker ontbijt.

Gezellig BBQ’en met uw familie of gezin (van mei tot en met september)

Stel uw eigen barbecuepakket samen. Vlees van de ambachtelijke keurslager wordt bij ons vers geleverd. Gemakkelijk en zonder zorgen.

Meer Faciliteiten

Ponyclub

Ponyrijden en Paardrijden op de Veluwe? Bekijk de vele opties van Recreatiepark De Boshoek en boek uw rit.

Restaurants

Tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk een hapje eten in een van onze restaurants: Groepsrestaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza. Elke met hun eigen stijl en aanbod.

Receptie

Heerlijk op vakantie in Nederland! De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark dat centraal gelegen op de Veluwe ligt in het dorp Voorthuizen. Wij helpen u graag te genieten van dit prachtige vakantiepark midden in de natuur.

Vakantiecoach

Laat u verrassen door de benadering van onze vakantiecoach en proef de positieve sfeer op De Boshoek.

Animatieteam

De leukste kindercamping in Nederland op de Veluwe met animatieteam. Speciaal opgeleid om uw kinderen een aantal onvergetelijke uren te bezorgen.

Keessie en Willie

Dit zijn de mascottes van Recreatiepark De Boshoek: Keessie en Willie! Samen beleven zij allerlei avonturen en delen deze graag met jullie. Ook kun je hier leuke kleurplaten en knutsels downloaden. Beleef je ook alle avonturen met Keessie en Willie mee?

Service

Bij de ingang van De Boshoek ziet u de receptie. Ons enthousiaste team staat 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kinderboerderij

Lekker knuffelen met de dieren bij de Ponyclub: pony's, paarden, konijnen en cavia's. Help je mee met voeren? Vlakbij is een super grote speeltuin!

Spelen, sport & spel

Op Recreatiepark De Boshoek zijn spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud.

Wellness

Kapsalon, nagelstudio, sauna, Turks stoombad en een binnen- en buitenzwembad. Kom heerlijk tot rust in onze wellnessfaciliteiten op De Boshoek.

Zwembad

Al regent het buiten, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd fijn. Is het mooi weer? Spring dan in het buitenbad!