Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie ga je op pad aan de hand van een roadbook dat je langs de mooiste plekjes van de Veluwe leidt. De “minibar” achterin is gevuld met mini-snacks en drankjes. Tijdens de tocht kunnen jullie hier vrij gebruik van maken. 

Je huurt de Mini Cooper altijd voor een dagdeel of een hele dag. Het ochtend en middagblok hebben een standaardroute van 50 km. Als je besluit om de Mini een hele dag te huren dan krijg je standaard een 85 km route mee. Het is mogelijk om dit tijdens het boekingsproces te upgraden naar langere routes van 85 of 100 km bij de ochtend/middag huur en bij een hele dag huren is het mogelijk om te upgraden naar de 100 km route. 
 

Mini Cooper rijden op de Veluwe

Reserveer uw Mini Cooper rit!

Om te genieten van uw Mini Cooper rit tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoekt, kunt u dit tijdens uw reservering aangeven.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via mail of 0342-471297.