Maak je eigen kinderfeest + friet & snack

Stel je eigen kinderfeestje samen! Kies de activiteiten die jij leuk vindt om te doen met je vriendjes of vriendinnetjes. Ga gezellig bowlen, lekker zwemmen of natuurlijk wat lekkers eten tussendoor. Je betaalt € 6,50 per kind.

Heerlijk frietjes eten, met een snack naar keuze, onbeperkt ranja, een ijsje en een cadeautje voor iedereen. Dat is natuurlijk al een feest op zich!

Maak je eigen Kinderfeest!

Maar mocht je nog wat creatiefs, sportiefs of origineels erbij willen op je feestje; dat kan!
Je kan dit feestje uitbreiden met onderstaande opties, zo maak je je eigen kinderfeestje compleet en kun je zelf de prijs bepalen.

Reserveer dit kinderfeestjes vanaf 4 kinderen en minimale prijs is € 6,50 per kind.

Jouw favoriete activiteit tijdens Kinderfeest in Voorthuizen

Bowlen + € 3.00

In de grot van Bedrock Bowling kunt u 4 computergestuurde banen vinden. Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.

IJsje + € 1,00
Lekker! Kies je eigen ijsje om gezellig met je vriendjes ervan te genieten.

Zakje chips + € 0,80
Welke smaak vind jij het lekkerst? Paprika, naturel, bolognese? Kies wat jij het lekkerst vind!

Midgetgolf + € 2.00
Midgetgolf is voor iedereen leuk! Op onze 18 holes kunnen de kinderen allerlei hindernissen verwachten. Die hindernissen zorgen ervoor dat het spelletje nog spannender wordt. Wie gaat er winnen? De 18 holes bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden om goed te oefenen!

Oud Hollandse spelen + € 4.50
In een tijd van computergames en socialmedia is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oud hollandse tafelspellen. Er zijn 6 verschillende spellen aanwezig

Iets om te smullen + vanaf € 0,80
Bij een feestje hoort uiteraard wat lekkers. Of het nou chips, een ijsje of een zakje snoep voor thuis is: overal is aangedacht.

Zwemmen + € 2.50
Naast western plaza, is het binnen zwembad. Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30°.

Snoephuisje maken + € 4.75
Knibbel knabbel knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje? Om te smullen zo lekker, of te mooi om op te eten? Je hoeft gelukkig niet gelijk te beslissen, want we maken een mooie cadeaubox waarin jij je snoephuisje mee naar huis kan nemen. Een vet gaaf snoephuisje verdient natuurlijk wel een prachtig vervoersmiddel, dus pimp jouw cadeaubox tot een mooi kunstwerk. Snoephuisje smulfeest wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het snoephuisje maken en cadeaubox versieren ondersteunt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

Hoefijzer versieren + €2,50
Een echte hoefijzer van onze pony`s, mee naar huis? Dat kan! Maar eerst gaan we de hoefijzer prachtig versieren.

 

Meer Op het park