Promoveer van bierliefhebber naar bierkenner tijden onze bierPROEFerij.

U gaat niet alleen bier bekijken, ruiken en proeven; uw kennis wordt ook getest tijdens de Bierquiz. De winnende groep haalt hier gelijk zijn voordeel mee tijdens de smakelijke ronde “klussen met vlees en piepers”.  Zij mogen namelijk de taken gaan verdelen voor het bereiden van uw eigen burgers-en-frietbuffet.

Onze gastheer of gastvrouw zorgt voor de recepturen en een drankje, u voor de mankracht en de volledige uitvoering. Deze Veluwse burger met huisgemaakte friet (door ons gebakken) moet u gePROEFd hebben!

Inclusief een proeverij met 3 bijzondere bieren (u krijgt uiteraard een gevuld glas met één van uw favorieten uit de bierproeverij, de overige dranken zijn op nacalculatie).
Vanaf 8 personen te reserveren voor € 29,95 p.p. Indien u met meer dan 24 personen wil reserveren, vraag dan naar de mogelijkheden.

Stoere kookworkshop Bier en Burgers in Voorthuizen bij Proef! en De Boshoek

Meer Kookworkshops

Tapas Workshop

Een moment van ongedwongen teambuilding en tijd voor elkaar, onder het genot van tapas en een drankje. Zo makkelijk kan het zijn. Geniet tijdens deze kookworkshop in Voorthuizen.
Tapas Workshop
Tapas Workshop

High Tea Kookworkshop

Een heerlijke High Tea, maar dan net even anders. U bereidt samen met uw gezelschap uw eigen High Tea tijdens deze kookworkshop in Voorthuizen.
High Tea Kookworkshop
High Tea Kookworkshop