1. Uitdagende interactieve bowlingbaan
  2. Leuke groepsactiviteit voor jong en oud
  3. In combinatie met een Huifkartocht
 

Gezellig Bowlen in Voorthuizen

Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen!

Met onze interactieve bowlingbanen kunt u diverse bowlingspellen kiezen, uw drankje bestellen vanaf de bowlingbaan en zelfs uw score delen op Facebook! 

Met familie of vrienden Huifkartocht maken

Genieten van de Veluwe op een unieke manier, een schitterende huifkartocht is geschikt voor de hele familie (boekbaar vanaf 15 volwassenen). Na het ontvangst maakt u een rustieke tocht van 2 uur door de uitgestrekte bossen waar u geniet van de omgeving en van uw gezelschap. U stopt bij de schaapskooi waar u een half uur tijd heeft om te wandelen of even lekker van de bosrijke omgeving te genieten.

Vertrek met de huifkar is vanaf Restaurant Proef! aan de Brugveenseweg 25 Voorthuizen, dit is aan de achterkant van het park. Na afloop kunt u heerlijk genieten van een Saté arrangement!

Direct online aanvragen

U wordt doorverwezen naar Events op de Veluwe, waar u dit arrangement kunt aanvragen.

Vraag hier Rollin' & Bowlin' aan!
 

Dit Rollin’ en Bowlin’ arrangement bevat:

Sate eten op de Veluwe in Voorthuizen bij Recreatiepark De Boshoek