Buffet

GPS Wild West Gold

Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe! Pak daarom die kans en vraag uw reisgenoten u te vergezellen op deze bijzondere trip!

GPS Wild West Silver

Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe! Pak daarom die kans en vraag uw reisgenoten u te vergezellen op deze bijzondere trip!

GPS Wild West Bronze

Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe! Pak daarom die kans en vraag uw reisgenoten u te vergezellen op deze bijzondere trip!

Grill & BBQ

GPS & BBQ Gold

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe! Al lopend, steppend of met klootschieten krijgt u een mooie indruk van de omgeving rondom De Boshoek!

GPS & BBQ Silver

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend genieten van een luxe BBQ. Boekbaar vanaf 8 volwassenen. Per volwassene € 31,50 en per kind (t/m 11 jaar) € 22,00.

GPS & BBQ Bronze

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend genieten van een heerlijke BBQ. Boekbaar vanaf 8 volwassenen.

GPS & Grill

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend staat de tafelgrill al voor u klaar. Boekbaar vanaf 2 volwassenen.

Diner

GPS & Verrassingsmenu Bronze

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend geniet u van een veelzijdig 3-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 8 volwassenen.

GPS & Verrassingsmenu Silver

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend geniet u van een veelzijdig 4-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 8 volwassenen.

GPS & Verrassingsmenu Gold

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend geniet u van een veelzijdig 5-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 8 volwassenen.

GPS & Saté

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend geniet u van een heerlijke sate. Boekbaar vanaf 2 volwassenen.

GPS & Ribs

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend onbeperkt spareribs eten. Boekbaar vanaf 2 volwassenen.

Lunch

GPS & Brunch

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend geniet u van een uitgebreid lunch/brunch buffet. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

GPS & Lunch

Vertrouw op de GPS en verken de Veluwe. Aansluitend geniet u van een 2 gangen keuzelunch. Per volwassene € 18,45 en per kind (t/m 11 jaar) € 11,45.

GPS los

GPS-tocht Steppen

Steppen op de Veluwe wordt nog leuker als het gaat om een GPS-steptocht.

GPS-tocht Klootschieten

Sport en spel worden perfect gecombineerd in GPS-klootschieten. Lekker de natuur van de Veluwe in, op zoek naar de juiste route.

GPS-tocht Wandelen

Liever wandelen? Ook dat kan. De GPS-tochten zijn met de speciale GPS-ontvanger ook wandelend te maken.

GPS tocht over de Veluwe op de step

Steppen wordt nog leuker als het gaat om een GPS tocht over de Veluwe. Wij voeren een route voor u in en u volgt de route met behulp van het GPS-apparaat op uw step. Verdwalen is niet langer nodig met onze GPS tochten over de Veluwe: u krijgt de kans om de mooiste plekjes te ontdekken! Pak daarom die kans en vraag uw reisgenoten u te vergezellen op deze bijzondere trip. U zult er zeker geen spijt van krijgen: een tocht die iedereen zich jaren later nog voor de geest zal kunnen halen.

GPS tochten: op de Veluwe wandelen

Liever wandelen? Ook dat kan. Een GPS tocht op de Veluwe is met de speciale GPS-ontvanger ook wandelend te maken. Omdat wij de route voor u invoeren, weet u vooraf niet wat u te wachten staat. Houd rekening met verrassingen; soms gaat u verder, waar het pad stopt. Met onze GPS tochten op de Veluwe is avontuur gegarandeerd!

GPS wandeltocht over de Veluwe met klootschieten

Sport en spel worden perfect gecombineerd in de GPS wandeltocht op de Veluwe met klootschieten. Per GPS legt u al klootschietend een parcours af door de prachtige bossen van de Veluwe. Iedereen probeert een bal (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Zo kan het parcours in zo min mogelijk worpen worden afgelegd. De route leidt u door de mooiste bossen van de Veluwe. Dit is een ideale GPS tocht over de Veluwe om met een vriendengroep te doen of met uw gezin!

Meer Activiteiten, Activiteiten > Met het gezin, Activiteiten > Actief en Activiteiten > Actief buiten

Bowlen

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.

Buggyrijden

Kies een mooie route door het ruime buitengebied van Voorthuizen. Combineer deze stoere rit met een van de vele arrangementen!

Escape Room

Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Reserveer vanaf € 15,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Paintbar

Een gezellig en ontspannen avondje uit. Met een drankje en een penseel in de hand gaat u na de avond naar huis met een uniek eigengemaakt schilderij!

Kookworkshops

Bereid samen de heerlijkste gerechten onder het genot van een lekker drankje. Gezellig met een paar vrienden of als groep voor een vrijgezellenfeest.

Zaalhuur

Huur een Zaal voor uw Verjaardag, Jubileum of Feest en gezelligheid is gegarandeerd! Vanaf 20 personen en vanaf € 10,- p.p.

Vergaderen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep.Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Bekijk ze hier.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Gelderland? Voor een leuk kinderfeestje bij Barneveld schakelt u Western Plaza in, voor sport, spel en eten! Op Recreatiepark De Boshoek.

Huifkartocht

Een huifkartocht op de Veluwe; vertrekpunt De Boshoek in Voorthuizen. Met zijn allen genieten van een geweldige tocht; meerdere arrangementen.

Boeren Buitenspelen

Boeren buitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

Oudhollandse Spellen

Gezelligheid staat centraal bij deze Oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met de uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige tijd te beleven.

Dinerspel

De gezellige combinatie van heerlijk eten in diverse stijlen met een groepsactiviteit in de vorm van dinerspel. Genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap!

Sauna

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie. Geniet van een van de baden, behandelingen, opgietingen, massages en meer! Nabij Recreatiepark De Boshoek zijn diverse mogelijkheden.

Klimbos

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!

Mini Cooper huren

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

E-Chopper

Je gaat lekker zitten op de step en rijdt rustig door de prachtige omgeving van de Veluwe, zonder enige fysieke inspanning.

Fietsen en Wandelen

Verken de prachtige omgeving rondom Recreatiepark De Boshoek al wandelend of op de fiets. Met de korte en lange routes kunt u uw eigen route bepalen.

Monkey Town in Voorthuizen

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op

Schateiland Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug

Binnen spelen bij Proef!

In ons Groepsrestaurant Proef! kun je voor, tijdens of na het eten lekker binnen spelen in het speeltoestel! Ga op zoek naar alle Keessie's, waar zijn ze verstopt?