1. Meerdere routes beschikbaar
  2. Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe
  3. Zeer geschikt voor een familiedag, gezinsuitje of bedrijfsuitje

E-Chopper tour op de Veluwe

Een E-Chopper huren is leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, gezinsuitje of bedrijfsuitje. De route is gemaakt en u bepaald zelf waar u even een pauze neemt.

Rijdt bijvoorbeeld door het Nationale Park de Hoge Veluwe en neem een kijkje bij het Kröller-Müller Museum. Dit kan perfect vanaf de locaties Otterlo en Hoenderloo. Of vertrek vanuit Garderen en neem een kijkje bij Landgoed Staverden en stop voor een lekker ambachtelijk ijsje bij de IJstijd.

Er zijn veel verschillende routes beschikbaar, en de keuze is aan u. 

U betaalt € 25,- per persoon.

Ook E-loopfiets, Scooter of E-mountainbike

Gaat u liever met een loopfiets, scooter of mountainbike de omgeving in? Geen probleem! Dit kunnen wij voor u regelen.

Boek jouw E-chopper bij Events op de Veluwe

U kunt nu uw E-chopper boeken via ons nieuwe platform Events op de Veluwe. Via dit platform kunt u allerlei activiteiten en uitjes boeken en eventueel combineren met een mooi arrangement. Events op de Veluwe is een initiatief van De Boshoek en werken samen als partners om u een zo uitgebreid en aantrekkelijk mogelijk aanbod te geven.

Bekijk de mogelijkheden op Events op de Veluwe!
 
 

Vier jouw vrijgezellenfeest in Voorthuizen!

Ook hiervoor kunt u terecht bij Events op de Veluwe! Combineer diverse activiteiten om een compleet dagje uit als vrijgezellenfeest te organiseren! In diverse stijlen, soorten en maten kunnen wij je helpen om het programma samen te stellen. Van activiteit tot heerlijk eten.
 

Bedrijfsuitjes op de Veluwe!

Het is tijd voor een bedrijfsuitje op de Veluwe! Met Events op de Veluwe stel je jullie bedrijfsuitje op maat eenvoudig samen. De leuke activiteiten op de prachtige Veluwe maken jullie bedrijfsfeest tot een groot succes!
E-Chopper, trek erop uit op de Veluwe! Reserveer tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek!

Reserveer uw E-Chopper tocht

Geef bij uw online boeking aan dat u graag een E-Chopper wil reserveren tijdens uw verblijf. Zo kunnen we dit bijboeken bij uw reservering.

Reserveer via mail of 0342-471297!

Verken de Veluwe op een stoere E-chopper!
Verken de Veluwe op een stoere E-chopper!
Verken de Veluwe op een stoere E-chopper!