Buggy rijden op de Veluwe!

Lekker buggy rijden in een stoere buggy. Langst deze mooie route komt u bijzondere plekjes op de Veluwe tegen, het zal u veel plezier bezorgen. Een buggy mag bestuurd worden met een geldig rijbewijs b en gezond verstand. Er is plek voor 2 personen per buggy.

Arrangement buggy rijden

Dit arrangement is boekbaar vanaf 1 persoon met geldig rijbewijs B. Aanvullende voorwaarden staan vermeld in de huurvoorwaarden.
U kunt buggy rijden als individu of als groep. Er zijn 10 buggy’s tegelijkertijd beschikbaar. Is de groep groter dan 20 personen, dan kunnen wij de groep opdelen en een wisselactiviteit aanbieden.

Wild West Buffet Gold

Tot in de puntjes verzorgd! Dit buffet biedt u een smaakvolle beleving van begin tot einde met een uitgebreide keuze aan voorgerechten, luxueuze vleessoorten en bijgerechten.
Onder het genot van een kopje koffie sluit u de avond gezellig met zijn allen af. Boekbaar vanaf 15 volwassenen. € 82,95 per volwassene.

Tijdens dit arrangement rijdt u route Voorthuizen. Een mooie route van 37 km in het buitengebied van Voorthuizen. Deze route rijdt u in ongeveer 2 uur.

Wild West Buffet op de Veluwe in Voorthuizen

Meer Buggy > Buffet

Buggy Wild West Silver

Op verkenning met een stoere buggy. Rijdt een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Met daarna een uitgebreid en veelzijdig buffet!

Buggy Wild West Bronze

Op verkenning met een stoere buggy. Rijdt een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Met daarna een simpel maar lekker buffet!