Recreatiepark De Boshoek
WANNEER GA JIJ OP AVONTUUR?

Kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs

Voorzieningen

 1. Huisdieren toegestaan

   Omschrijving

   Ruime kampeerplaats met 8 ampère elektra en een tv-aansluiting.

   Beleef het ultieme buitengevoel tijdens een kampeervakantie op de Veluwe. De ruime kampeerplaatsen bevinden zich midden in de prachtige natuur. Ze beschikken over 8 ampère elektra, een tv-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod HD-zenders en een watertappunt. De meeste kampeerplaatsen hebben een oppervlakte tussen de 100 en 120 m². Bovendien zijn huisdieren toegestaan op de kampeerplaats.

   Speciaal voor jonge gezinnen bieden we autovrije kampeervelden met een eigen speelgelegenheid. Tijdens uw kampeervakantie maakt u gebruik van een hoogwaardig sanitairgebouw. Het gebouw is luxe, modern én voorzien van een duurzaam warmwatersysteem. Verder zijn er vaatwassers, vloerverwarming en speciaal kindersanitair aanwezig. Het kindersanitair heeft wasbakken op verschillende hoogtes en een leuke kleurrijke aankleding.

   De camping van De Boshoek is geopend van maart t/m oktober.

   Recreatiepark De Boshoek

   Tijdens jouw verblijf bij 5-sterren vakantiepark De Boshoek zal het aan niets ontbreken. Ervaar de gemoedelijke sfeer op het park en geniet van de prachtige natuur op de Veluwe. Met hoogwaardige faciliteiten biedt De Boshoek vermaak voor jong én oud. Neem een duik in het binnen- en buitenzwembad of schuif gezellig aan op het terras van Eetcafé Western Plaza.

   132 recensies


   1. 8,7

    Geen recensie achtergelaten

    September 2023 - Hester K.

   2. 8,7

    Wij hadden last minute besloten nog een weekend weg te gaanet de camper. We hadden t laatste plekje . Was geweldig weekend, het klompenpad gelopen en 24 km gefietst . Daarna terug komen op een heerlijk plekje op de camping. Was fantastisch weekend. Voor nu en zeker nog eens.

    September 2023 - N B.

   3. 8,3

    Prachtige plekken op de camping.

    September 2023 - J G.

   4. 9,5

    Mooi aangelegde faciliteiten zoals tmhet restaurant, terras en zwembad. Keurig sanitair. Bovenal zeer behulpzame medewerker bij het winkeltje!

    September 2023 - Olderik D.

   5. 8,5

    Mooie voorzieningen en mooi en schoon toiletgebruik, fijn binnen en buitenbad. Op elk veldje een mooi speeltuintje en een prachtig springkussen

    September 2023 - T.

   6. 8,9

    Gezellige veldjes voor kinderen. Het is wel even wennen dat veel reserveringen via de boshoek-app gaat, maar personeel is allervriendelijkst om het uit te leggen.

    September 2023 - Marijke v.

   7. 8,4

    Veel aanbod van activiteiten voor kinderen.

    Augustus 2023 - Claudia M.

   8. 8,6

    Een net park, ruime plaatsen, schoon en goed onderhouden.

    September 2023 - Marc V.

   9. 9,7

    Es ist alles extrem sauber und ordentlich, egal ob Sanitärbereich, der Platz, das Umfeld oder die Restaurants. Die vielen Spielplätze sind für Kinder ein Traum, alles super zu erreichen und nicht weit entfernt.

    September 2023 - Stephanie S.

   10. 9

    Wij stonden op de kampeerplaatsen. We hebben het heerlijk gehad en alles was goed onderhouden en het toiletgebouw zag er keurig netjes uit en werd qua schoonmaken goed bijgehouden. Kids hebben zich prima vermaakt in de bijna 3 weken dat we er waren.

    Augustus 2023 - Danny B.

   11. 8,9

    Alles netjes veel goede voorzieningen vaatwasser was top

    Augustus 2023 - Anja S.

   12. 9,8

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2023 - Klaas S.

   13. 8,2

    Gemoedelijk, sfeer goed......

    Augustus 2023 - M W.

   14. 8,3

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2023 - Ron L.

   15. 8,4

    Erg kindvriendelijke en schone camping

    Augustus 2023 - Vanessa K.

    
   • Kindvriendelijke camping
   • Veel speelplezier
   • Hoogwaardig sanitairgebouw met vaatwassers en kindersanitair