Beleef de Veluwe!
Beleef de Veluwe!

Kampeerplaats met elektra

Een kindervriendelijke camping op de Veluwe. Gelegen in Voorthuizen; privé sanitair mogelijk. Camping De Boshoek is voor het hele gezin!
Kampeerplaats
Kampeerplaats
Beschikbaarheid en prijs

Een kindervriendelijke camping op de Veluwe. Gelegen in Voorthuizen; privé sanitair mogelijk. Camping De Boshoek is voor het hele gezin!

Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen biedt vele extra’s!
Als uw kinderen genieten, dan heeft u zelf ook vakantie. Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis om te zorgen dat ieder lid van uw gezin de vakantie van zijn of haar leven heeft! Wilt u kamperen, in Nederland of elders, dan is het vinden van de geschikte camping het belangrijkst. Bij de camping van De Boshoek zit u dan goed.

Camping met privé sanitair en hoogwaardige sanitaire voorzieningen

Speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn er op onze kindervriendelijke camping op de Veluwe 2 autovrije velden met een eigen speeltuin. In de kindervakantie is er een animatieteam aanwezig die uw kinderen op de velden in Voorthuizen ophaalt met de “Keessie mobiel” en de kinderen ook weer thuis brengt na afloop.

Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud tijdens alle schoolvakanties!

Ook kunnen kinderen naar de Ponyclub, knuffelen met konijnen en cavia’s, het sportpark of de enorme speeltuin met glijbaan van 7,5 meter hoog. Voor een kampeervakantie in eigen land komt u naar onze camping op de Veluwe.


Gezellige 5 sterren ANWB camping op de Veluwe


Of u nu op onze camping kiest voor privé sanitair of niet, u zult zich verbazen over de kwaliteit van onze sanitaire voorzieningen. Het toiletgebouw voldoet aan alle eisen van deze tijd en legt daar zelfs nog een schepje bovenop. Het toiletgebouw is voorzien van een duurzaam warmwatersysteem. De vloer beschikt over vloerverwarming en er is zelfs een aparte ruimte voor kinderen, met wasbakken op verschillende hoogtes en een leuke aankleding. Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Boek nu onze camping op de Veluwe!

Vaatwassers op de camping

Wat uw kampeervakantie nog luxer maakt, zijn de vaatwassers in het sanitairgebouw! Tijdens uw verblijf krijgt u 1 munt per dag, waarmee u kosteloos uw vaat in 5 minuten schoon heeft! Heeft u meerdere muntjes nodig? Geen probleem, voor € 1,- per munt kunt u deze aanschaffen bij de receptie.

Comfort kampeerplaats in Voorthuizen

Elke kampeerplek op De Boshoek is een comfort kampeerplaats voorzien van:

  • 10 ampere elektra

  • Watertoevoer/watertappunt

  • TV-aansluting (coax) met uitgebreid aanbod aan HD-zenders

  • Wifi tegen betaling (aan te schaffen bij receptie)

  • Elke kampeerplaats is 100 tot 120 m2 


Wilt u nog meer luxe? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair! Hierbij heeft u uw eigen sanitairgebouwtje op uw kampeerplaats.