Een wellness vakantie in Nederland is de manier om uw lichaam en geest in balans te brengen. Bij De Boshoek op de Veluwe kunt u niet alleen genieten van de natuur en de leuke activiteiten, maar ook van de wellness faciliteiten op de camping en het park. Laat u lekker verwennen terwijl uw kinderen opgevangen worden door het animatieteam. De wellness faciliteiten zijn voor zowel de camping bezoekers als vakantiegangers met een bungalow toegankelijk. Het voordeel van een wellness vakantie in Nederland is dat u uw vakantie met het gezin of vrienden kan afwisselen met tijd voor uzelf!

Prijzen Just Beauty 2016U kunt uzelf verwennen met een bezoekje aan:

  • Onze sauna
  • Het Turks stoombad
  • De Kapsalon en nagelstudio
  • De zonnestudio

Openingstijden sauna en Turks stoombad
Grenzend aan het overdekte zwembad vindt u een sauna en Turks stoombad. Tijdens de kindervakanties zijn ze dagelijks geopend, buiten de vakanties gelden onderstaande openingstijden:
Vrijdag    10.00 – 20.00
Zaterdag 11.00 – 20.00
Zondag    09.00 – 20.00

U kunt ook kiezen om tijdens uw wellness vakantie in Nederland een afspraak te maken met Wilma Groeneveld van Just Beauty nail & hair Kapsalon en nagelstudio (06-49038428 / www.justbeauty.nl). Zij komt gewoon naar De Boshoek als u dat fijn vindt! Genieten van zon zonder zon? In de zonnestudio bent u het hele jaar door welkom. De zonnestudio is altijd bereikbaar. Voor € 4,55 borg schaft u de toegangssleutel aan, waarmee u de studio kunt gebruiken wanneer u wilt.

 

Bruiners

  • Supersnelbruiner: gevoelige huid 1 munt (15 minuten), getinte huid 2 munten (30 minuten)
  • Turbobruiner: gevoelige huid 1 munt (15 minuten), getinte huid 2 munten (30 minuten)

Wellness vakantie bij De Boshoek

Naast de wellness faciliteiten die we op ons park aanbieden, kunt u er ook voor kiezen om een wellness bungalow te huren. U heeft dan beschikking over een eigen zwembad, een jacuzzi en een infraroodsauna in het huisje. U kunt dan op uw gemakje relaxen zonder afleiding van andere mensen. Onze wellness bungalow is geschikt voor grotere groepen tot 18 personen. Wij raden u aan deze gewilde bungalow tijdig te reserveren zodat u gegarandeerd kan genieten van een heerlijke wellness vakantie in Nederland.

Terug naar overzicht