Recreatiepark De Boshoek biedt u twee restaurants op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid diner, er zijn zoveel mogelijkheden. Diverse activiteiten kunt u reserveren, o.a. bowlen (op onze eigen bowlingbanen), buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes.

Restaurant Proef!: sfeer vol uit eten in Voorthuizen

Aan de achterzijde van het park bevindt zich Restaurant Proef!. Een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Proef! biedt u ook de mogelijkheid om een van de zalen te huren voor uw verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft. De diversiteit aan activiteiten gecombineerd met heerlijk heten zorgen ervoor dat er een breed aanbod is. Het enthousiaste en passievolle team van Proef! denkt graag met u mee om uw etentje, maar ook uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Bekijk de menukaart van Proef!.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren bij Proef!.
Bekijk de lunch- en dinermogelijkheden bij Proef!.

Eetcafé Western Plaza: lekkere gerechten …

Midden op het park bevindt zich Eetcafé Western Plaza. Een eetcafé waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Met de diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert is er voor iedereen wat lekkers. De interactieve bowlingbanen bevinden zich onder Western Plaza. U kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aan gaan! Bestel ook uw drankje eenvoudig via het touchscreen. De aangeboden activiteiten kunt u combineren met een diversiteit aan arrangementen.
Vier ook een kinderfeestje bij Western Plaza. Er zijn een aantal kinderfeestjes die u kunt reserveren. Uiteraard zijn de feestjes te combineren om helemaal naar uw wens het feestje te vieren.
Als sportfanaat mist u geen enkele wedstrijd in onze Sportbar Cheers. Op de grote schermen volgt u uw favoriete wedstrijd op de eerste rang.

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren bij Western Plaza.
Bekijk de kinderfeestjes die u kunt reserveren bij Western Plaza.

Terug naar overzicht