Gezellige en creatieve Kidsclub

De Kidsclub op Recreatiepark De Boshoek is voor kinderen van 3 tot 10 jaar, in alle schoolvakanties. Kom gezellig dansen en liedjes zingen! Onze mascottes Keessie en Willie maken het extra gezellig! Natuurlijk horen knutselen, spelletjes spelen, theater binnen en buiten hier ook bij! Er gebeurd van alles bij de Kidsclub!
Voor alle veiligheid worden de kinderen op het park opgehaald door De Keessie Mobiel! Sta klaar bij de Keessie halte en je wordt opgehaald. Let wel even op de tijd wanneer hij langs komt rijden.

Zelfs een lipdub kan een onderdeel in het animatieprogramma zijn!

Sport en spel voor kinderen vanaf 10 jaar

Voor de kinderen van 10 jaar en ouder zijn er diverse sportieve activiteiten op het park. Strijd tegen elkaar in de Pannakooi, bij de interactieve voetbalmuur en een basketbalveld. Op ons sportpark kun natuurlijk ook een potje voetballen of tennissen. Zijn uw kinderen jonger dan 10 jaar, kunnen zij uiteraard ook gebruik maken van de sportfaciliteiten op De Boshoek.

Speciale activiteiten voor de tieners

Speciaal voor de tieners op Recreatiepark De Boshoek wordt er in het hoogseizoen samen met de teenage- en sportentertainer een eigen activiteitenprogramma samengesteld! Zo hebben uw tieners eigen inspraak wat er op het park te doen is aan activiteiten.
Op het park is een jeugdhonk aanwezig voor kinderen vanaf 12 jaar. Dit jeugdhonk is minimaal 5 dagen per week geopend. Kijk lekker een filmpje in onze mini-bioscoop, ga gamen, speel een potje airhockey, poolbiljart of ga lekker chillen.

Dansen en zingen bij het Schatertheater

Op het midden van het park bevindt zich Western Plaza. Vlak bij het grote terras is ons Schatertheater. Daar beleven onze mascottes Keessie en Willie spannende avonturen! Er wordt bij het Schatertheater gedanst, gezongen en theater gespeeld. De liedjes van de Mini Disco komen vaak voorbij, dus waag een dansje met alle vakantievriendjes!
Voor Keessie en Willie’s Schatertheater of de Mini Disco worden de kinderen opgehaald met De Keessie Mobiel. Let even goed op de tijd wanneer De Keessie Mobiel bij de Keessie halte stopt om de kinderen op te halen.

Bekijk welke activiteiten van het animatieteam er nog meer op de kalender staan!

Mascottes Keessie & Willie van De Boshoek

Maak alvast kennis met Keessie en Willie, al voordat je op vakantie gaat!
Volg hen op hun eigen Facebook-pagina om niks te hoeven missen van hun avonturen.
Op Youtube staan ook al hun avonturen, vlogs en nieuwtjes staan, abonneer je om niets te hoeven missen!

Benieuwd hoe Keessie & Willie bij Recreatiepark De Boshoek terecht zijn gekomen? Lees hier hun verhaal!

 

Terug naar overzicht