Er is onbeperkt ranja (want feesten maakt dorstig) en voor iedereen een klein cadeautje.

Na het eten ben je klaar voor het echte werk!
Knibbel, knabbel, knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje?

Om te smullen zo lekker, of te mooi om op te eten? Je hoeft gelukkig niet gelijk te beslissen, want we maken een mooie cadeaubox waarin jij je snoephuisje mee naar huis kan nemen.

Een vet gaaf snoephuisje verdient natuurlijk wel een prachtig vervoersmiddel, dus pimp jouw cadeaubox tot een mooi kunstwerk.

Snoephuisje smulfeest wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het snoephuisje maken en cadeaubox versieren ondersteunt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

De volwassenen horen er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en friet met een snack naar keuze.
(u betaalt € 6,50 per volwassene)

snoephuisje-kinderfeestje-img-20161216-wa0009

U betaalt € 9,75 per kind. Te reserveren vanaf 4 kinderen.

Maak dit feestje nog completer met een van de volgende opties.
Geeft dit tijdens het reserveren wel even aan.

Bowlen + € 3.00

In de grot van Bedrock Bowling kunt u 4 computergestuurde banen vinden. Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.

Midgetgolf + € 2.00

Midgetgolf is voor iedereen leuk! Op onze 18 holes kunnen de kinderen allerlei hindernissen verwachten. Die hindernissen zorgen ervoor dat het spelletje nog spannender wordt. Wie gaat er winnen? De 18 holes bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden om goed te oefenen!

Oud Hollandse spelen + € 4.50

In een tijd van computergames en socialmedia is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oud hollandse tafelspellen. Er zijn 6 verschillende spellen aanwezig

Snoep + € 1.00

Een zakje snoep, met diverse soorten snoepjes er in verpakt. Altijd leuk om de kinderen tussendoor mee te verrassen, of om mee naar huis te geven.

Zwemmen + € 2.50

Naast western plaza, is het binnen zwembad. Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30°.

Terug naar overzicht