Bij de Ponyclub van De Boshoek staan vriendelijke en goed verzorgde pony’s op de kinderen te wachten. Ze zijn gek op kinderen en houden er enorm van om vertroeteld te worden.
De borstels liggen al klaar, zodat je jouw (tijdelijke) pony helemaal mooi kan borstelen en poetsen. En dat niet alleen: jouw pony moet natuurlijk wel de mooiste worden van de hele ponyclub!
Dus pak snel de stiekjes of strikjes en maak de allermooiste staartjes en vlechtjes bij jouw pony.

Als de pony’s er mooi en sprankelend uitzien, gaan we samen een mooie boswandeling maken op de pony’s.
Een mooie bosrit maakt hongerig en dat komt goed uit. Bij Western Plaza staan frietjes met een zelf uitgekozen snack voor je klaar met (onbeperkt) ranja.

Als de buikjes vol zijn, gaan we verder met het feestje.
En… Bij een feestje horen cadeautjes. Je gaat een echte hoefijzer versieren, zodat je een blijvende herinnering aan dit onvergetelijke feest mee naar huis kan nemen.

Je betaalt € 14.00 per kind.
Reserveer dit kinderfeestje vanaf 4 tot maximaal 8 kinderen.

U als volwassene heeft vandaag uiteraard ook een feestje. U hoort er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en friet met een snack naar keuze.
Vergeet vooral uw versierde hoefijzer niet mee naar huis te nemen, het hoefijzer zorgt namelijk voor geluk.
(u betaalt € 6,50 per volwassene)

De boswandeling is voor de kinderen van 5 en 6 jaar iets te intensief. Zij zullen een ritje in de rijbak maken op een pony.

Maak dit feestje nog completer met een van de volgende opties.
Geef dit bij het reserveren wel even aan.

Bowlen + € 3.00
In de grot van Bedrock Bowling kunt u 4 computergestuurde banen vinden. Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.

Midgetgolf + € 2.00
Midgetgolf is voor iedereen leuk! Op onze 18 holes kunnen de kinderen allerlei hindernissen verwachten. Die hindernissen zorgen ervoor dat het spelletje nog spannender wordt. Wie gaat er winnen? De 18 holes bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden om goed te oefenen!

Oud Hollandse spelen + € 4.50
In een tijd van computergames en socialmedia is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oud hollandse tafelspellen. Er zijn 6 verschillende spellen aanwezig

Snoep + € 1.00
Een zakje snoep, met diverse soorten snoepjes er in verpakt. Altijd leuk om de kinderen tussendoor mee te verrassen, of om mee naar huis te geven.

Zwemmen + € 2.50
Naast western plaza, is het binnen zwembad. Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30°.

Snoephuisje maken + € 4.75
Knibbel knabbel knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje? Om te smullen zo lekker, of te mooi om op te eten? Je hoeft gelukkig niet gelijk te beslissen, want we maken een mooie cadeaubox waarin jij je snoephuisje mee naar huis kan nemen. Een vet gaaf snoephuisje verdient natuurlijk wel een prachtig vervoersmiddel, dus pimp jouw cadeaubox tot een mooi kunstwerk. Snoephuisje smulfeest wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het snoephuisje maken en cadeaubox versieren ondersteunt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

Terug naar overzicht