Verken de Veluwe in een Huifkar. U rijdt een route met verharde en onverharde wegen. geniet daarna van een heerlijke saté en 1 uur bowlen. € 32,50 per volwassene €22,50 per kind (t/m 11 jaar). Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Vertrek met de huifkar is vanaf Restaurant Proef! aan de Brugveenseweg 25 Voorthuizen, dit is aan de achterkant van het park.

Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen!

Onze bowlingbanen zijn in december 2016 vernieuwd met een interactief systeem waarmee u diverse bowlingspellen kunt kiezen, uw drankje kunt bestellen vanaf de bowlingbaan en zelfs uw score kunt delen op Facebook! Lees er hier meer over.

Genieten van de Veluwe op een unieke manier, een schitterende huifkartocht is geschikt voor de hele familie (boekbaar vanaf 15 volwassenen). Na het ontvangst maakt u een rustieke tocht van 2 uur door de uitgestrekte bossen waar u geniet van de omgeving en van uw gezelschap. U stopt bij de schaapskooi waar u een half uur tijd heeft om te wandelen of even lekker van de bosrijke omgeving te genieten.

Dit Rollin’ en Bowlin’ arrangement bevat:
Kipsate

Maak dit arrangement nog completer met:
bitterballen luxe-dessert-buffet
ijstaart-met-warme-kersen koffie-met-gesorteerd-gebak

Terug naar overzicht