Onbeperkt spareribs eten inclusief 1 uur bowlen. Dit arrangement is ook te combineren met alacarte of een ander arrangement. Voor maar € 20,00 per volwassene en op de donderdag voor maar € 15,00. € 15,00 per kind (t/m 11 jaar) Boekbaar vanaf 2 personen.

U word met uw gezelschap ontvangen in ons gezellige café waarna u gaat bowlen op een van onze interactieve bowlingbaan. Aansluitend geniet u van een onbeperkt spareribs arrangement. Een ideale gelegenheid om met uw gezelschap gezellig te dineren.

Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen!

Onze bowlingbanen zijn in december 2016 vernieuwd met een interactief systeem waarmee u diverse bowlingspellen kunt kiezen, uw drankje kunt bestellen vanaf de bowlingbaan en zelfs uw score kunt delen op Facebook! Lees er hier meer over.

Dit Spareribs arrangement bestaat uit:
spareribs

Maak dit arrangement nog completer met:
bitterballen luxe-dessert-buffet
ijstaart-met-warme-kersen koffie-met-gesorteerd-gebak

Terug naar overzicht