Cadeaubon van De Boshoek via Gifty

#helpjouwfavorietecamping

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een cadeaubon voor een weekendje weg, een hotelovernachting of een complete vakantie? Super leuk! Daarom is het nu mogelijk om via Gifty een cadeaubon voor Recreatiepark De Boshoek aan te schaffen. 

Bestel eenvoudig een cadeaubon met jouw persoonlijke tekst. Laat hem drukken of stuur hem online door aan degene die jij graag wilt verrassen.

Geef een vakantie cadeau!

Een vakantie cadeau geven is natuurlijk super leuk! Maar een vakantie cadeau krijgen, is fantastisch! Dan kun je ineens even de drukte thuis ontsnappen en er lekker even uit! Even ontspannen of juist de actie opzoeken. En dát kan op De Boshoek!

Persoonlijke tekst

Tijdens jouw bestelling kun je een persoonlijke tekst toevoegen die op de kaart gedrukt wordt. Wil je liever een online kaart versturen? Ook dan komt jouw tekst op het kaartje te staan die de ontvanger via mail ontvangt. Zo maak je jouw cadeau net wat persoonlijker!

Hotel, camping of vakantiehuisje

Wat voor vakantie geef jij cadeau? Met de Gifty cadeaubon kun je zelf een bedrag kiezen, waar jij een cadeaubon van wilt kopen van De Boshoek. Zo biedt je iemand de mogelijkheid om een hotelovernachting te reserveren, een kampeervakantie met het gezin te geven of een weekendje weg in een vakantiehuisje. 

Hoe vakantie reserveren?

Heb je een Gifty cadeaubon gekregen en wil je graag op De Boshoek reserveren? Neem dan contact met ons op via:

#helpjouwfavorietecamping

Bovenstaande hashtag is in het leven geroepen door de heftige coronacrisis, waar wij momenteel allemaal inzitten. Alle takken van de samenleving voelen hier het effect van. Ook wij als vakantiepark merken dit uiteraard. Om ons te helpen en jouw favoriete camping te steunen, is het mogelijk om de cadeaubon via Gifty aan te schaffen. Zo help je ons, maar geef je iemand ook een super leuk cadeau! Een win-win situatie dus. 

Een cadeaubon aanschaffen