Lees hoe onze gasten hun verblijf op De Boshoek hebben ervaren!

582 beoordelingen
 1. 10

  Zeer schone en mooie kamer. Fijne voorzieningen!!! Veel te doen in de omgeving van Voorthuizen en de Veluwe. Uiterst vriendelijk personeel, erg aardige mensen. We hebben het als een ontspannen en luxe vakantie ervaren. Dankuwel!

  Augustus 2019 -  verbleef in 2-persoons Hotelkamer

 2. 9,3

  Enthousiast animatieteam, vriendelijk personeel en schoon terrein. Eten bij Western Plaza was super.

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 3. 7,9

  Omgeving, vriendelijk personeel, vooral de schoonmakers van de hotelkamer.

  Augustus 2019 -  verbleef in 2-persoons Hotelkamer

 4. 9,8

  1 woord, geweldig!

  Augustus 2019 -  verbleef in 4-persoons Luxe Familiekamer

 5. 7,8

  Vriendelijk personeel. Gezellige camping. Kinderen hebben hun heel goed geamuseerd. Het was een hele ervaring om te clampen.

  Augustus 2019 -  verbleef in 6-persoons luxe safaritent

 6. 8,1

  We verbleven in de groepsboerderij met 18 personen. We hebben de oud hollandse spelen gedaan met aansluitend het buffet. Allemaal heel goed bevallen en goed verzorgd. Ook het bowlen was erg leuk

  Augustus 2019 -  verbleef in 20-persoons Groepsboerderij

 7. 9,7

  Super kindvriendelijk, hotelkamer was geweldig

  Augustus 2019 -  verbleef in 4-persoons Luxe Familiekamer

 8. 7,8

  Super midweek gehad

  Augustus 2019 -  verbleef in 6-persoons bungalow Zeumeren

 9. 8,9

  Ons verblijf in het nieuwe hotel was superfijn. Supervriendelijke ontvangst en niets dan lof voor alle vriendelijke medewerkers daar alsook op het park zelf. Ze laten de klant echt koning zijn en staan open voor feedback. En is er iets vergeten oid wordt het meteen opgelost. De hotelkamer is supermooi en heeft een heerlijke douche. En wij genoten van het uitzicht op de weilanden. Dochterlief wilde zelfs bijna niet uit de hotelkamer. Beneden bij het restaurant zit ook een mini indoorplay ground. Dat is heel fijn bij wat minder weer. Klein pleintje buiten met schommel voor de deur bij hotel zou ook heel fijn zijn. Heerlijk rustig genieten en toch de faciliteiten van het park benutten. De ponyclub vond mijn dochter(6) superleuk. Is een leuk concept dat erbij zit. Wel aan te raden dit van tevoren te boeken als je bijv mee wil doen aan een rijles. Genoeg speeltuintjes en zeer enthousiast animatieteam. Mijn dochter heeft sowieso niet veel nodig om te genieten.  Zwembad binnen en buiten zijn niet groot ,(dochter maakt dat niks uit en het is heel overzichtelijk)..maar waardoor het snel te druk kan zijn. Wij genoten in ieder geval. Mede dankzij de lieve medewerkers hebben wij een heerlijke vakantie gehad.

  Augustus 2019 -  verbleef in 2-persoons Luxe Hotelkamer

 10. 8

  Veelzijdig, locatie op de veluwe. Veel te doen in de omgeving en op het park zelf.

  Augustus 2019 -  verbleef in 2-persoons Hotelkamer