Lees hoe onze gasten hun verblijf op De Boshoek hebben ervaren!

805 beoordelingen
 1. 7,9

  De ponyclub is leuk, helaas door weersomstandigheden wel veel uival van lessen, maar daar kan niemand wat aan doen.

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met elektra

 2. 9,7

  Super warme welkom ijsje na een lange rit heel fijn.wij hebben erg genoten op jullie park super leuke midweek gehad weer mooie herinneringen gemaakt

  Augustus 2019 -  verbleef in 4-persoons Veluwelodge

 3. 8,1

  Rustig, mooie omgeving, sanitair is netjes, broodjes, speelgelegenheid voor de kinderen.

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met elektra

 4. 8

  Een chalet als hotelkamer, waardoor je een tuin hebt en lekker buiten kan zitten. Het keukentje in de hotelkamer geeft ook een groot plus punt. Zeker voor herhaling vatbaar

  Juli 2019 -  verbleef in Hotelkamer op de Veluwe

 5. 8,3

  Fijne omgeving. zeer netjes.

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met elektra

 6. 9,6

  Vanaf het moment van reservering was het al goed geregeld. Bij aankomst kregen we genoeg informatie en kreeg zelf onze hond een speeltje en snack! We werden hartelijk ontvangen op het park en de sfeer was erg fijn. Overal spelende kinderen en blije gezichten te zien. Het park zag er onwijs netjes uit, nergens vuilnis te zien. Ook de kamer was erg netjes en werd ook goed onderhouden. Wij waren zeer tevreden met ons verblijf en komen zeker nog eens terug.

  Juli 2019 -  verbleef in Hotelkamer op de Veluwe

 7. 8,3

  Heel leuk en enthousiast animatieteam. Oog voor veiligheid (begeleiding bij de weg oversteken), ondanks de warme zon toch nog enthousiast meedansen met de minidisco. Vrijwel altijd schoon sanitair en leuk en handig kindersanitair. Leuke verrassingen zoals een ijsje voor de kinderen op een warme dag. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie. Goed onderhouden gras en hagen op de campingvelden.

  Juli 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met elektra

 8. 8,7

  De kinderen vonden keessie en willie geweldig. Het hele animatieteam bestond uit bijzonder aardige jonge mensen. Ik had een meisje met down syndroom bij me en die heeft soms even een hand nodig om haar mee te laten doen. Bijvoorbeeld bij het instuderen van de theatervoorstelling kwam ik later binnen en ze zat alleen aan de kant. In zo'n geval had een van de dames haar even aandacht moeten geven en haar mee in de kring moeten nemen. De disco meneer gaf haar gelukkig wel een sticker. Daar was ze zo blij mee. Het zijn maar kleine dingen, maar wel belangrijk.

  Juli 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met elektra

 9. 8,1

  Ons kinderbungalow was super! Een verrassing waren de attributen in de tuin, die bijna omheind was. Super! Alles was ook nog lekker schoon en nieuw, hopelijk blijft dat zo! Dan komen we zeker nog een keer terug! Ook de technische dienst die gelijk in de hitte de box kwam maken, super service!

  Juli 2019 -  verbleef in 7-persoons Kinderbungalow

 10. 8,5

  Speeltuinen, het pleintje, mijn kinderen vonden keessie leuk ( Willie maar 1x gezien)???

  Juli 2019 -  verbleef in 4-persoons Veluwelodge