Lees hoe onze gasten hun verblijf op De Boshoek hebben ervaren!

660 beoordelingen
 1. 8,2

  Genoten! Rust gehad op vossenveld!! Animatie top!!! Genoten

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 9,4

  Super gezellige camping! De sfeer is erg goed onder de mensen! Voor kleine kinderen heel veel leuke speeltuinen! De sauna bij ons huisje was heerlijk en goed! Huisje is ruim, modern en netjes! Super fijn verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!!

  Mei 2020 -  verbleef in 6-persoons Veluwelodge XL met privé sauna

 3. 9,1

  We hadden een splinternieuwe hotellodge, waren de eerste gasten! Accommodatie was super, boven verwachting goed, alles was aanwezig! We hebben ons hier heel goed gevoeld, alles bij de hand! Met de Veluwe om de hoek hebben wij ons met fietsen supergoed vermaakt!

  Mei 2020 -  verbleef in 2-persoons Hotellodge

 4. 8,8

  wij hadden een heerlijke ruime plaats met privé sanitair. Wilden graag nog wat langer staan , maar ivm de grote drukte nu in eigen land was dit jammer genoeg niet mogelijk.

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 5. 9

  Mooie camping en een prachtige omgeving

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 6. 9

  Zeer centraal gelegen voor mooie fietstochten, zo hebben wij toch kunnen genieten in deze zware coronatijd. Zeker een pluspunt is de doucheunit.

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats met douchecabine

 7. 9,9

  Een aanrader voor iedereen

  Mei 2020 -  verbleef in 2-persoons Hotelchalet

 8. 9,4

  Eigenlijk alles

  Mei 2020 -  verbleef in 6- tot 8-persoons bungalow Wilbrink

 9. 8,3

  De omgeving is prachtig en de gezelligheid van het park is erg positief! Ook vond ik de hotellodge echt prachtig. Ideaal voor een rustig weekendje weg.

  Mei 2020 -  verbleef in 2-persoons Hotellodge

 10. 8,3

  Er zijn ontzettend leuke speelvoorzieningen voor kinderen. De omgeving is bovendien prachtig en staat garant voor een geweldige vakantie. De Veluwe Lodge XL is een redelijk ruime, nette accommodatie. De afwerking en uitrusting is perfect, smart tv, luxe stevige meubels, een prima keuken en ruime badkamer, hier kom je niets tekort. De Finse Kota is een prachtige aanvulling die je gezellige en smakelijke avonden bezorgt.

  Mei 2020 -  verbleef in 6 + 6 persoons Veluwelodge XL met grillhuis