Lees hoe onze gasten hun verblijf op De Boshoek hebben ervaren!

565 beoordelingen
 1. 8,6

  Geen recensie achtergelaten

  April 2021 -  verbleef in 2-persoons Luxe Hotelkamer

 2. 9,4

  Ondanks dat de receptie al gesloten was werden we door de medewerksters uitermate vriendelijk ontvangen en voorzien van een kampeerplek. Dat onze hond Binky ook een welkomst pakketje kreeg vonden we helemaal super, zo voel je je helemaal welkom als honden bezitter en Binky was blij met de bal en kauwstaafjes. TOP!!

  April 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

 3. 9

  Goed georganiseerd park, duidelijk alles gecommuniceerd (tot aan brievenbus voor sleutels duidelijk aangegeven). Ook reservering heel netjes digitaal. Genoeg informatie beschikbaar wat er te doen is in de omgeving, mooi magazine zag ik ook in het huisje. Ik vond het ook heel goed schoon, netjes pakket met doeken en afwasspul. Keuken mooi volledig. Is natuurlijk coronatijd, dus alles is wat anders en wat minder levendig als het normaal zou zijn (veel dingen dicht). Merkte ook bij hotellodches dat er veel beplanting opnieuw is aangelegd/geplant (zo leek het). Zal straks ook weer veel voller worden in de perkjes. Alles wordt in ieder geval goed onderhouden.

  April 2021 -  verbleef in 2-persoons Hotelchalet

 4. 10

  Voor iedereen wat wils voor oud en jong genoeg faciliteiten. Echter i.v.m. corona was begrijpelijk niet alles open. Bij issues of vragen reageert het personeel adequaat en komen met oplossingen of leuke ideeën.

  April 2021 -  verbleef in 4-persoons Veluwelounge

 5. 9,8

  Mooi verblijf, netjes en heel goed onderhouden.

  April 2021 -  verbleef in 6-persoons Familielodge

 6. 9

  Fantastische camping. Mooi, schoon, klantvriendelijk. Mooi aangelegd. Leuke hotelkamers. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig.

  April 2021 -  verbleef in 2-persoons Hotelchalet

 7. 9,9

  Het is een erg mooi park. Goed onderhouden. Mooi hotellodge. En schoon. Komen zeker nog eens terug en bevelen het park ook zeker aan.

  April 2021 -  verbleef in 2-persoons Hotelchalet

 8. 9,5

  Animatie voor de kinderen. Veel speelgelegenheid en super animatieteam

  April 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 8,8

  De vriendelijke mensen. De hotellodge de oplossing in deze tijd.

  Maart 2021 -  verbleef in 2-persoons Hotellodge

 10. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Maart 2021 -  verbleef in 2-persoons Hotelchalet