Lees hoe onze gasten hun verblijf op De Boshoek hebben ervaren!

567 beoordelingen
 1. 8,8

  De leuke combideal zoals we nu gehad hebben de combinatie bowlen en steengrillen als arrangement bij onze boeking. Super dat dit ook allemaal mogelijk is voor 1 nachtje. Dit geeft ons de mogelijkheid om toch lekker een weekendje tussendoor te kunnen boeken, wat anders niet mogelijk zou zijn ivm kids die maandag gewoon naar school moeten en wij weer moeten werken.

  Oktober 2019 -  verbleef in 4-persoons Veluwelodge

 2. 9,8

  de acomodatie was geweldig schoonmaak was perfect lunch en diner in het restaurant was super het personeel gaf ons het gevoel dat wij bijzonder waren

  Oktober 2019 -  verbleef in 2-persoons Hotelkamer

 3. 8,4

  De sfeer! Het buiten leven, maar toch de luxe van thuis. En de rust en ruimte.

  Oktober 2019 -  verbleef in 6-persoons Safaricottage

 4. 7,8

  Geen recensie achtergelaten

  Oktober 2019 -  verbleef in 6-persoons Veluwe Villa

 5. 8,2

  Ligt mooi in de bossen en toch dicht bij het centrum

  Oktober 2019 -  verbleef in 20-persoons Groepsboerderij

 6. 9,8

  Jullie zijn flink aan het vernieuwen helemaal leuk. De hotelkamers liggen allemaal autovrij! De variatie van de huisjes,tenten is een goede zet.

  Oktober 2019 -  verbleef in 2-persoons Hotelkamer

 7. 8,3

  Wij komen al jaren bij jullie , eerst in het 16 pers. huis en nu al weer een aantal jaren in de groepsvilla . En alweer geboekt voor volgend jaar .

  Oktober 2019 -  verbleef in 24-persoons Groeps Villa

 8. 9,4

  Super vriendelijk personeel en spotgoedkoop. Daarnaast heb ik nog nooit zo'n schone vakantiehuisjes gezien, dikke pluim voor de schoonmakers dus! Heel fijn dat alle accomedaties een keukentje hebben. Ik hou wel van lekker koken op vakantie. Ik zie dit park echt als een pareltje in het grote aanbod van deze regio.

  Oktober 2019 -  verbleef in 2-persoons Hotelkamer

 9. 7,9

  Gewoon alles goed geregeld. Het feit dat enkele dagen van tevoren gebeld wordt om te kijken of alles goed is, is iets wat je niet vaak tegenkomt. Nette aandacht voor de gasten!

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 10. 9,7

  Supersympathiek park met een fijn halloweenprogramma.De ontvangst was super en het huisje heel netjes en mooi strak ingericht.De winkel was verrassend leuk ingericht, alle medewerkers waren heel vriendelijk.Het ontbijt was heerlijk vers en een ruime keuze, de pizza bij western plaza superlekker...hier komen we terug!!!

  Oktober 2019 -  verbleef in 6-persoons Veluwe Villa met sauna