Beoordelingen

Wij hebben voor de tweede keer een geweldig eindkamp voor groep 8 gehad. De kinderen konden vrij spelen en genieten van sport en spel. Ook een bezoekje aan het Aardhuis werd zeer gewaardeerd. We verbleven in de groepsboerderij. Dat is een ideaal pand om met een groep kinderen te verblijven. Heel gezellig ingericht en alles was aanwezig? We hebben net gehoord dat we volgend jaar weer terug mogen komen met de nieuwe groep 8!

Verblijf van 06-06-2017 tot 09-06-2017

We hebben genoten op deze mooie camping. Mooie ruime plaatsen, prachtig en schoon sanitair. Op diverse plaatsen speeltoestellen/speeltuintjes en een restaurant waar je prima een hapje kan eten.

Verblijf van 02-06-2017 tot 06-06-2017

De Boshoek is een zeer mooi onderhouden vakantiepark.

Verblijf van 09-06-2017 tot 12-06-2017

Een hele mooie camping met mooie grote plekken en heel netjes en leuke sportvoorzieningen en speel mogelijkheden. Aardige mensen bij de receptie en een mooie omgeving.

Verblijf van 16-06-2017 tot 19-06-2017

De Boshoek. Wat een heerlijk park. Rustig -schoon (ondanks Dieren op park) Beleefd en vrolijk personeel. Animatie ook in voorseizoen. Bar-frituur-winkel ook netjes. Ik kan maar één ding hierover zeggen probeer eens een weekje en ik weet zeker dat u terugkomt. Ik wel in ieder geval. Groetjes en tot ziens. Thea en hondje Steve

Verblijf van 16-06-2017 tot 19-06-2017

Gezellige camping. Leuke en handige animatie voor kinderen (komen de kinderen zelfs ophalen zodat ouders rustig op kunnen starten). Niet massaal, en niet al te grote supermarkt. zwemgelegenheden waren in orde en netjes maar niet groot. Wel veel speeltoestellen voor de kinderen zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Alleen voor de kinderen is het ontbreken van standaard WIFI wel een gemis. Al met al een leuke camping voor voornamelijk rust voor de ouders en (analoog) speelplezier voor de kinderen.

Verblijf van 16-06-2017 tot 19-06-2017

Ik zocht even een camping kort bij huis om neer te strijken om onze nieuwe tent te proberen met mijn drie kinderen en drie van hun vriendjes. Via internet kwam ik op de Boshoek terecht en omdat dat maar 25 minuten rijden was vond ik dat al lang prima. Zonder veel verwachtingen ben ik hier dus terecht gekomen maar wat werd ik aangenaam verrast!! Perfecte camping met een vriendelijk en enthousiast welkom op de receptie! Ik wilde van zaterdag middag tot zondag avond blijven met één volwassene en 6 kinderen, iets waar veel campings toch niet heel enthousiast van zouden worden. Hier totaal geen enkel probleem en we hebben genoten van een prachtig weekend op nog geen half uur rijden van onze woonplaats !! Wij komen in de toekomst zeker graag terug op deze camping !!

Verblijf van 10-06-2017 tot 11-06-2017

Mooie recreatiepark.

Verblijf van 06-06-2017 tot 09-06-2017

Een heerlijk familieweekend gehad met Pinksteren op De Boshoek! Veel lol gehad op het terras bij restaurant Proef, waar we een aangenaam verrassingsmenu hebben genoten. Zeer vriendelijk personeel, mooie omgeving om te wandelen en we hebben lekker kunnen genieten van de zwembaden, omdat het aangenaam weer was.

Verblijf van 02-06-2017 tot 06-06-2017

WIJ WAREN ER MET DE HELE FAMILIE 16 PERSONEN LEEFTIJD VAN 4 T/M 80 JAAR. GEEN ENKELE WANKLANK GEHOORD TIJDENS ONS 4 DAAGS VERBLIJF. Het is er veilig - de kinderen kunnen naar hartelust spelen - zwemmen en aan andere activiteiten deelnemen. Verder is het mogelijk om mooie fietstochten te houden door een prachtig gebied op de Veluwe.

Verblijf van 02-06-2017 tot 06-06-2017

Voor ons Vriendenweekend konden we terecht bij De Boshoek. We hebben een super verblijf gehad met activiteiten geregeld via hun. De accomodaties was goed evenals de gelegenheden op het park, we hebben ons prima vermaakt! Echt een aaanradee voor groepen vriend.

Verblijf van 19-05-2017 tot 22-05-2017

Het is een hele gastvrije en kindvriendelijke camping die wij een aantal jaren terug met toeval hebben ontdekt en waar we steeds met veel plezier terugkomen.

Verblijf van 24-05-2017 tot 06-06-2017

Ziet er erg gezellig uit. Wij hebben gebruik gemaakt van een hotelkamer en dat was tiptop in orde. De volgende boeking is al rond. Nu een huisje. Kijken of een midweek ode boshoek net zo goed bevalt als een nachtje.

Verblijf van 19-05-2017 tot 20-05-2017

Top camping, hebben enorm genoten met onze kleinkinderen op deze fantastische camping waar voor de kinderen veel georganiseerd werd. En van alles voor ze te doen was. Komen hier zeker terug.

Verblijf van 24-05-2017 tot 29-05-2017

Zeer goed park waar zo wel voor jong en oud goed toeven is. Dit was de eerste keer dat ik hier een vakantie samen met een vriendin boekte en dit is zeer goed bevallen.

Verblijf van 22-05-2017 tot 26-05-2017

De boshoek hebben wij nu 2 maal bezocht. Vorig jaar hebben we gebruik gemaakt van de hotel kamer en dit jaar hebben we met onze familie 3 dagen gekampeerd. De voorzieningen zijn prima zoals sanitair, speel plaatsen, winkel, zwembad. Wij zijn over beide heel tevreden. De Boshoek is een prima uitvals basis voor allerlei verschillende uitjes.Wij hebben met de familie, quarto fietsen en tandems gehuurd en een mooie tocht gemaakt rond Amersfoort. Personeel is behulpzaam en dat is fijn.

Verblijf van 19-05-2017 tot 21-05-2017

Een geweldig park , kleinschalig maar alles is er. Het kon niet beter, wij hebben genoten.

Verblijf van 19-05-2017 tot 22-05-2017

Leuk en gezellig park. Gericht op gezinnen. Voor kinderen is er veel te doen, je hoeft het park niet af.

Verblijf van 19-05-2017 tot 22-05-2017

Heel leuke camping in een mooie omgeving. Zeer goede ontvangst en heel vriendelijk. Deze camping is een aanrader, voor jong en oud.

Verblijf van 27-04-2017 tot 08-05-2017

Wij hadden dit verblijf voor een weekend gewonnen en vonden ons verblijf zeer aangenaam. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Toen we bij de receptie vroegen om een fietskaartje van de omgving om naar de Beeldentuin te fietsen n Garderen, heeft de betreffende medewerkester net zo lang zitten zoeken tot ze een goede route voor ons gevonden had. En toen we tot de ontdekking kwamen dat we geen keukendoekenpakket hadden meegenomen en er dus er èèn wilden huren, kregen we dit gratis mee. Ook was het verkrijgn van extra kussens geen probleem. Het eten in de Westeren Plaza en restaurant Proef was heerlijk en niet al te duur. Woning was goed schoongemaakt. En het zag eer overal keurig onderhouden en schoon uit.

Verblijf van 19-05-2017 tot 22-05-2017

Een gastvrij vakantiepark, met hotelvoorzieningen. Leuk om na het boeken gebeld te worden of wij nog wensen hadden. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Goede accommodatie en bij Proef een geweldige medewerker met interesse voor haar klanten en zeer vriendelijk. Voordeel van deze hotelaccommodatie is de toegang tot heel veel faciliteiten.

Verblijf van 19-05-2017 tot 21-05-2017

Een hele fijne camping voor jonge gezinnen met kinderen veel diertjes, grote speelvelden om te voetballen en tennissen

Verblijf van 21-04-2017 tot 01-05-2017

Een heel mooi park en je kan goede afspraken maken met de receptie voor als je wat te vieren heeft.

Verblijf van 12-05-2017 tot 15-05-2017

Leuke en gezellige camping

Verblijf van 30-04-2017 tot 02-05-2017

Gezellige sfeer en lekker rustig

Verblijf van 08-05-2017 tot 12-05-2017

het is een heel mooi park

Verblijf van 10-05-2017 tot 13-05-2017

het was een geweldig park wij hebben ons prima vermaakt wij komen zeker nog een keer terug

Verblijf van 05-05-2017 tot 08-05-2017

De Boshoek is een prima keuze. Voor het hele gezin wat wils in een prachtige omgeving. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Verblijf van 04-05-2017 tot 05-05-2017

Gastvrij, klantvriendelijk, leuke ponyclub, van alle gemakken voorzien

Verblijf van 22-04-2017 tot 05-05-2017

Wij moesten helaas eerder vertrekken ivm slecht nieuws van thuis. De medewerksters waren alle zeer begaan en wij hebben onze drie dagen die we net verlengt hadden keurig direct terug gekregen. Dit is zeer service gericht en vriendelijk. Zeker omdat het geheel uit hun zelf kwam en zeer gemeend was. Topmedewerkers!

Verblijf van 29-04-2017 tot 03-05-2017

We hebben genoten van ons verblijf op De Boshoek. Het zwembad en de sauna zijn proper en zalig om even te ontspannen.

Verblijf van 30-04-2017 tot 01-05-2017

Erg leuk en schoon park met uitstekende voorzieningen , wij hadden een hotelkamer en daar zit een kitchenette in en dat is superhandig als je iets wil eten tussendoor. Verder werden wij zeer goed geholpen bij aankomst op het park, echt een aanrader de boshoek Wij komen zeker nog een keer terug.

Verblijf van 27-04-2017 tot 30-04-2017

Bijzonder leuk bungalowpark en goede ontvangst van alle mensen.Het enige

Verblijf van 21-04-2017 tot 28-04-2017

Ons verblijf in een hotelkamer was top waren verrast zag er superschoon uit jammer dat je s avonds niks kunt drinken

Verblijf van 26-04-2017 tot 28-04-2017

een mooi park wij komen zeker een keer terug

Verblijf van 10-04-2017 tot 12-04-2017

Hotelkamer: Netjes en schoon. Genoeg mogelijkheden op het park, qua eten maar ook qua spel. Als iets kapot is of het niet doet snelle service.

Verblijf van 14-04-2017 tot 17-04-2017

Het is prima vertoeven bij de boshoek vooral chalet geel 27.

Verblijf van 14-04-2017 tot 18-04-2017

Alles prima

Verblijf van 08-04-2017 tot 11-04-2017

Ons weekend bij de Boshoek is ons zo goed bevallen dat we nu alweer aan het kijken zijn wanneer we weer terug gaan. Het personeel, de mensen die er verblijven en het park en de omgeving hiervan waren super! Zeker een aanrader voor mensen die tot rust willen komen is het 6 persoons welness huis met hot tub en sauna. Al met al was ons weekend erg geslaagd en mede.mogwlijk gemaakt door de Boshoek. Tot snel!!!

Verblijf van 07-04-2017 tot 10-04-2017

Vriendinnen weekend bij de Boshoek een aanrader prima geregeld. Allen is af te raden niet in een caravan te gaan. Verder in de Proef is het prima te ver toeven.

Verblijf van 07-04-2017 tot 08-04-2017

Aardig park, wel wat druk met auroverkeer.

Verblijf van 31-03-2017 tot 01-04-2017

prima camping met veel mogelijkheden voor jong en oud. zeker een aanrader!

Verblijf van 18-03-2017 tot 19-03-2017

Zeer leuk net park

Verblijf van 24-03-2017 tot 27-03-2017

Wij zochten ter gelegenheid van de verjaardag van 'oma' voor 8 volwassenen en 7 kleinkinderen voor een weekend een onderkomen. Dat is nog niet zo eenvoudig, zeker als je een plek zoekt die voor allen redelijk centraal ligt. Vonden we op de Boshoek. Prima onderkomen voor deze gelegenheid! Jammer is dat je niet op korte afstand even een wandeling kunt maken in een 'vrije' omgeving met de kids.

Verblijf van 24-03-2017 tot 27-03-2017

Prachtige accommodatie !

Verblijf van 10-03-2017 tot 13-03-2017

Fijn weekend gehad met stralend weer in maart, camping was nog niet seizoenklaar maar alles zag er verder netjes uit! Leuk ontvangst!

Verblijf van 10-03-2017 tot 13-03-2017

Wij hebben ons 40 jarig huwelijk gevierd op de Boshoek. Een super weekend gehad.De kinderen hebben genoten van het zwembad,de speeltuin en lekker buiten gespeeld.Zou het zo weer overdoen.

Verblijf van 24-03-2017 tot 27-03-2017

Een lang weekend met onze camper bij jullie, was heerlijk relaxed!! Ga zo door!

Verblijf van 23-03-2017 tot 26-03-2017

Wij hebben zelf een dubbel huisje gehuurd. Ideaal als je met een wat grotere groep bent , van 2 huisjes 1 maken. Park verder ook netjes, goede voorzieningen en erg vriendelijke medewerkers. Zeer waarschijnlijk komen we terug.

Verblijf van 17-03-2017 tot 20-03-2017

Zeer tevreden over het park...... mooie omgeving

Verblijf van 18-03-2017 tot 19-03-2017

Aangename rustige hotelkamers met volledig uitgerust keukentje. Net park. Ontbijt lekker vers, koffie wat minder goed. Mooi fietsgebied. Jammer dat er geen Vlaamse tv-zenders waren...beste buren !

Verblijf van 12-03-2017 tot 15-03-2017

Prima park met voldoende voorzieningen voor een weekend, buiten het vakantieseizoen. In het vakantieseizoen zouden we hier niet komen, zeer waarschijnlijk te druk (caravans staan erg dicht op elkaar), zwembad te klein. Animatie was leuk. Omgeving top ivm dichtbij Veluwe.

Verblijf van 17-02-2017 tot 20-02-2017

Wij vinden het een prima park.

Verblijf van 12-03-2017 tot 13-03-2017

Al een aantal keren De Boshoek bezocht, en weer genoten van de hotelkamer. De service die wij nodig hadden i.v.m uitval v.d televisie was heel goed. Wij komen zeker weer terug.

Verblijf van 04-03-2017 tot 05-03-2017

Prachtige park met veel faciliteiten, mooie bungalow. Enige minpunt is dat de WIFI waar je voor moet betalen niet erg sterk is.

Verblijf van 03-03-2017 tot 06-03-2017

De Boshoek is een leuk recreatie park voor jong en oud! Er is genoeg te doen en lekker relaxen in het huisje is ook prima. Wij hebben met onze familie een erg leuk weekend gehad en er heeft niemand zich verveeld.

Verblijf van 10-02-2017 tot 13-02-2017

Gezellig en nette camping.

Verblijf van 28-02-2017 tot 01-03-2017

Een leuk park in een mooi dorp! prima uitvalsbasis voor het ontdekken van de veluwe.

Verblijf van 24-02-2017 tot 27-02-2017

Prima park,redelljk dichtbij vanuit het westen ! Vriendelijke medewerkers,en zeer behulpzaam en duidelijk efficiente assistentie. Goede dichtbij centra voor winkelen etc.prima restaurant Proef,op loopafstand !

Verblijf van 17-02-2017 tot 20-02-2017

Boeking is zeer prettig verlopen...Geen vraag is teveel. Snel en duidelijk antwoord. Vriendelijk personeel. Park is van alle gemakken voorzien en schoon onderhouden.

Verblijf van 13-02-2017 tot 17-02-2017

Fantastisch weekend gehad en vriendelijk ontvangen

Verblijf van 10-02-2017 tot 12-02-2017

Een prachtig park, goed onder houden. Vriendelijk Personeel. Op 300 m vanaf de receptie naar rechts ligt een klein bos. Helaas moet je over de weg lopen om daar te komen.

Verblijf van 03-02-2017 tot 06-02-2017

Een gezellig park met prima faciliteiten, goed onderhouden. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij zijn in januari geweest met de hele familie, geschakeld huis type Voorde is prima. Voor een lang weekend met een groep is dit echt een ideaal park, wij komen zeker nog een keer terug.

Verblijf van 20-01-2017 tot 23-01-2017

Altijd weer fijn om hier te te komen. Rustig en schoon park met vele voorzieningen. Heerlijk om hier te verblijven in elk seizoen. Komen vast nog wel weer terug.

Verblijf van 02-01-2017 tot 09-01-2017

hebben hier 1 overnachting doorgebracht en hopen hier in mei terug te komen met de hele familie

Verblijf van 20-01-2017 tot 21-01-2017

Fijne, gezellige camping !

Verblijf van 13-01-2017 tot 15-01-2017

Een prachtig park

Verblijf van 23-12-2016 tot 27-12-2016

Een zeer fijn park met uitermate vriendelijke mensen. Mocht er al een keer een kleinigheid zijn, lampje o.i.d, wordt dit direct verholpen

Verblijf van 09-12-2016 tot 14-12-2016

Zijn januari geweest in een riant huis met alles erop en eraan. Netjes schoongemaakt, vriendelijk personeel en een schoon park. Zeker een aanrader voor iedereen.

Verblijf van 06-01-2017 tot 09-01-2017

Het is zeker voor grote families aan te bevelen

Verblijf van 06-01-2017 tot 09-01-2017

het was een leuke korte vakantie de accomodatie was geriefelijk, proper en aangenaam om te verblijfen, s'morgens hadden we ontbijt in het restaurant proef en het was heel lekker er lag voor elk wat wils, het stadje ligt heel dichtbij met enkele winkeltjes, het binnenzwembad was klein maar leuk en de sauna maakte het plaatje compleet, we komen er zeker nog eens terug

Verblijf van 05-01-2017 tot 08-01-2017

is een goed park ,voor elke leeftijd genoeg te doen

Verblijf van 07-01-2017 tot 08-01-2017

Het was een erg gezellige week wij waren met 20 pers in de groeps boerderij .we hopen zeker nog een keer terug te komen .maar dan in de zomer

Verblijf van 02-01-2017 tot 06-01-2017

Kleinschalig, maar compleet park

Verblijf van 02-01-2017 tot 06-01-2017

We hebben een weekend vertoefd in de groepsaccommodatie en vonden het er geweldig. Grote huiskamer en groot dagverblijf, c.q eetkamer. Mooi grote keuken. Kortom een bungalow "van alle gemakken voorzien". Plek voor jong en oud. Geen last van elkaar en veel samen kunnen doen. Wij (opa en oma) hebben ons een weekend lang uitstekend vermaakt met de kinderen en kleinkinderen. Als je wilt loop je zo even het landelijk gebied in, weg van de camping, weg van de drukte (al was die er half december niet). hebben met elkaar een uurtje gezellig gebruik gemaakt van de bowlingbaan. En ook het zwembad is bezocht, door een deel van het gezelschap. Samengevat, we hebben ons prima vermaakt en zijn allemaal aan het eind van het weekend tevreden naar huis gegaan. Een heerlijk familieweekend gehad!

Verblijf van 16-12-2016 tot 19-12-2016

Het personeel vonden we klantgericht, meedenkend en adviserend en behulpzaam. Mooie omgeving, echt een aanrader!

Verblijf van 27-12-2016 tot 30-12-2016

Super positieve ervaring op de Boshoek, mooi park, mooi huis en fijne behulpzame medewerkers. Het is zeker voor herhaling vatbaar en we kunnen het aan iedereen aanraden.

Verblijf van 27-12-2016 tot 30-12-2016

mooie camping rustig gelegen

Verblijf van 23-12-2016 tot 30-12-2016

Wij zijn zeer tevreden daarom waren we nu de 2e keer hier. Lekker rustig maar wel centraal gelegen veel mogelijkheden voor wandelen fietsen en uitstapjes. Vorige keer hadden we nog ontbijt op de kamer dat 'smorgens werd gebracht maar nu bij Proost doet zeker niet onder en gezellig. Het diner in het restaurant is erg lekker goede prijs kwaliteit verhouding en warme gezellige uitstraling.Wij komen zeker weer terug. Gerry en Sjef Landgraaf

Verblijf van 27-12-2016 tot 29-12-2016

Prettige ontvangst bij de receptie. Als verjaardagsattentie werd zelfs een fles wijn aangeboden.

Verblijf van 09-12-2016 tot 12-12-2016

Leuk park, veel te doen! Vooral voor de kids is de animatie erg leuk! Wil je echt het vakantiegevoel hebben ookal ben je maar een weekendje weg, gaan! Personeel is fantastisch en niets is te veel om te verblijf heerlijk voor je te maken!

Verblijf van 23-12-2016 tot 26-12-2016

Vlotte communicatie. Flexibel in ontvangst van sleutels en check-out.

Verblijf van 25-11-2016 tot 28-11-2016

Geweldige vakantie gehad zeker aan te bevelen.gezellig

Verblijf van 02-12-2016 tot 05-12-2016

We hebben een erg gezellig familieweekend gehad op De Boshoek, de accommodatie, 16 personen, was groot genoeg, en het personeel was erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

Verblijf van 25-11-2016 tot 28-11-2016

Mooi gelegen, groen park aan de rand van het bos. Mooi restaurant erbij waar wij niet gegeten hebben. Leuk zwembad.

Verblijf van 25-11-2016 tot 28-11-2016

Goede prijs voor 10 persoons huisje (combinatie van twee bungalows door schuifdeur tussen beide bungalows te openen). Bungalows zelf erg eenvoudig/simpel. Vriendelijk personeel, leuke activiteiten, handig dat de auto's bij de bungalow geparkeerd kunnen worden, zeer ruim qua pannen en servies.

Verblijf van 02-12-2016 tot 05-12-2016

wij waren er in november maar het lijkt ons in de zomer een mooi park met veel mooie voorzieningen en niet zo massaal groot, zeker aan te bevelen.

Verblijf van 25-11-2016 tot 28-11-2016

het park is door de vele speelvoorzieningen uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen

Verblijf van 11-11-2016 tot 14-11-2016

Receptie: Nog nooit zijn wij op zo'n vriendelijke en aardige manier behandeld bij de receptie van een bungalowpark! Petje af. Eetcafe: Verschillende serveersters hebben gedurend de avond gevraagd of alles naar wens was. Niet voor het fatsoen maar gemeend. Duidelijk een redden om nog eens te komen, Familie Haverkamp, Maassluis

Verblijf van 12-11-2016 tot 13-11-2016

De Boshoek is een geweldig park om samen met een hele familie sinterklaas te vieren. De bungalows zien er goed uit en zijn mooi en praktisch ingedeeld. We konden allemaal aan een lange tafel gourmetten. Dat was gewoon geweldig. De speeltuin, kinderboerderij, het zwembad en het geluidspel zijn erg leuk voor de kinderen en kleinkinderen. In de directe omgeving zijn mooie wandel- en fietspaden in een mooie natuur. En als er dan iets is lossen ze dat ook fantastisch op. Ook hier hebben we niets dan lof. Jan en Ineke De Gruyter

Verblijf van 18-11-2016 tot 21-11-2016

een geweldige camping vriendelijk personeel en zelfs GRATIS koffie en thee bij de receptie. voorzieningen prima, alleen de sauna wisseld nog al in temperatuur en waar mogenlijk wat meer open zijn, in het voor en na seizoen maandag tm zondag en als klap op de vuurpijl zou in 2017 de wifi bij de prijs inbegrepen moeten zijn wat al bij veel campings het geval is vooral bij een arrangement, dan behoord deze camping bij de top geweldig .

Verblijf van 20-08-2016 tot 02-10-2016

Het is een mooi park. Netjes, verzorgd...de vele drempels halen goed de snelheid eruit. Ondanks dat wij in november hier waren kon je spreken van een gezellige drukte.

Verblijf van 17-11-2016 tot 20-11-2016

super mooi en fijn

Verblijf van 11-11-2016 tot 13-11-2016

Super leuk weekend gehad. Alles was aanwezig. Vriendelijk personeel. Zelfs gebeld worden tijdens je verblijf of alles naar wens verloopt! Prima dus!

Verblijf van 11-11-2016 tot 14-11-2016

Het park ligt in een mooie omgeving, er zijn veel activiteiten voor jong en oud voor het hele gezin. ruimen keuze uit soorten accommodatie. binnen en buiten zwembad en goeie sauna's

Verblijf van 13-11-2016 tot 14-11-2016

een net en rustig park, en met kenteken herkenning wat het makkelijk maakt om op en af te rijden en het is net schoon park, en je kan niet te hardt rijden op het park wat een veilig en rustig gevoel geeft .Misschien alleen wat meer aanwijsbordjes waar het restaurant proef ligt men heeft daar namelijk ontbijt en maakt makkelijk als er bordjes staan verder een keurig park,met vriendelijk personeel.

Verblijf van 10-11-2016 tot 12-11-2016

Leuk park, zeer gastvrij en alles is zo schoon. Lekker eten bij PROEF, maar ook het patatje en snacks van de snackbar waren goed.

Verblijf van 26-10-2016 tot 29-10-2016

De ontvangst was prettig. Het park ziet er goed uit . We hadden logies met ontbijt,welke werd verzorgd in het restaurant. Ook hier werden we vriendelijk ontvangen en het ontbijt was goed verzorgd.

Verblijf van 07-11-2016 tot 10-11-2016

Wij zijn met de familie geweest en het was erg leuk . Wezen bowlen, wandelen en zwemmen , leuk om nog eens terug te komen.

Verblijf van 04-11-2016 tot 07-11-2016

Mooi park, alles duidelijk aangegeven.

Verblijf van 29-10-2016 tot 01-11-2016

Wij hebben erg genoten van de rust, en de ruimte. En vooral de gastvrijheid.

Verblijf van 28-10-2016 tot 31-10-2016

De Boshoek is een prima park. Wij zijn ee maar een weekend geweest en hebben ons prima vermaakt. Prachtige omgeving.

Verblijf van 28-10-2016 tot 31-10-2016

WIJ HEBBEN GENOTEN VAN ONS WEEKEND BIJ JULLIE ...... ECHT EEN AAN RADER .....TOT ZIENS !!!

Verblijf van 21-10-2016 tot 24-10-2016

Wij waren zeer aangenaam verrast door het zeer nette sanitairgebouw

Verblijf van 21-10-2016 tot 22-10-2016

Gezellig en knus vakantiepark in een prachtige omgeving. Onze familie heeft zeer genoten.

Verblijf van 14-10-2016 tot 21-10-2016

Zeer vriendelijke en bovenal gastvrije service! Onze complimenten.

Verblijf van 17-10-2016 tot 21-10-2016

Een verrassing voor de kleinkinderen, slapen in een safaritent. Ze waren zeer enthousiast. Jammer dat het weer voor een groot deel slecht was. Daar kan de tent niets aan doem. Maar ze hebben gezwommen, paard gereden, gebowld, en gevoetbald buiten , daar was plaats genoeg voor! Ze hebben zich al met al goed vermaakt. Mocht wat warmer zijn in de tent , zeker als je in de avontuurtjes even een filmpje wilt kijken.

Verblijf van 19-10-2016 tot 20-10-2016

Wij hebben met een erg gevarieerd gezelschap van 17 personen in de leeftijd van 3 maanden tot 85 jaar een buitengewoon geslaagd weekend doorgebracht op De Boshoek. Het is een zeer rustig, kleinschalig en gezellig park. De voorzieningen zijn qua formaat aangepast aan de grootte van het park maar voor ons ruim voldoende. Koeker voor herhaling vatbaar.

Verblijf van 14-10-2016 tot 17-10-2016

Het hoogseizoen was voorbij en het park lekker rustig. Zag er netjes en verzorgd uit. Aardig en attent personeel

Verblijf van 07-10-2016 tot 10-10-2016

De Boshoek ligt mooi centraal op de Veluwe en ziet er verzorgd uit. We zaten niet op de camping maar zijn wel wezen kijken,ziet er ook erg netjes uit en een erg mooi sanitair gebouw. Een aanrader voor deze zomer vooral met kleine kinderen heel leuk!

Verblijf van 08-10-2016 tot 09-10-2016

Super! Mooie kamer met alles erop en eraan en heel goed schoon. Een mooie uitvalsbasis in een super mooie omgeving. Een echte aanrader.

Verblijf van 05-10-2016 tot 07-10-2016

mooie omgeving, de boshoek ziet er schoon en net uit,lekker ruim en vrij. jammer van de verkeersdrempels 0p de bestrating,,pijnlijk voor mensen met rug klachten.

Verblijf van 04-10-2016 tot 07-10-2016

In de Boshoek is het prima te verblijven. Een goede accomodatie. Voldoende mogelijkheden om iets te doen of erop uit te gaan.

Verblijf van 30-09-2016 tot 03-10-2016

We hebben prima gekampeerd bij de Boshoek. Werden verwelkomd met een bitterbal en onze papieren werden op onze plek bezorgd. Het kan toch niet mooier. Het sanitair wordt heel goed schoongehouden. Het is ook fijn dat op het Geitenveld geen auto's mogen komen.

Verblijf van 20-08-2016 tot 02-10-2016

We verbleven in een nieuw chalet wat al een luxe gevoel gaf. Alles was aanwezig. De omgeving is prachtig en dankzij het mooie weer konden we de omgeving elke dag ontdekken met de fiets. Want zo proef je de sfeer van de Veluwe toch het best.

Verblijf van 19-09-2016 tot 23-09-2016

het is een matige camping wat weinig sfeer uit straalt door de hoge coniferen rondom iedere caravan . er is genoeg te doen voor de kinderen ,alleen is het jammer dat het annimatieteam soms plotseling dingen veranderd in het programma zonder dat door te geven. ook vertrekken ze eerder naar een bosspel met het treintje dan wat afgesproken was.(wij miste dus net dat treintje,kind weer verdrietig natuurlijk). het personeel aan de receptie is erg vriendelijk en helpt je met al je vragen,bedankt hier nog voor.

Verblijf van 19-08-2016 tot 02-09-2016

Ons verblijf op "De Boshoek", is door de vriendelijke medewerkers en goede service, zeer positief ervaren. Voor herhaling vatbaar.

Verblijf van 23-09-2016 tot 26-09-2016

Mooie camping met vele mogelijkheden zowel op de camping als om de camping wat fietsgebied betreft. Mooi dicht bij bosgebied. Kan zo via Voorthuizen naar Putten fietsen door de bossen. Eén min punt vonden wij het geluid op de camping van de snelweg verderop en ook het treinverkeer wat je in de verte duidelijk kon horen. maar ondanks dat hebben wij wel genoten van de dagen dat wij bij jullie waren. groetjes Henk en Alie

Verblijf van 12-09-2016 tot 15-09-2016

prima bedrijf

Verblijf van 16-09-2016 tot 23-09-2016

We hebben het verblijf als zeer positief ervaren de boshoek heeft alles wat voor een een vakantie nodig is

Verblijf van 13-09-2016 tot 16-09-2016

Het is een leuk park. Mooi buiten zwembad met activitiet als wildwaterbaan bubbels etc.

Verblijf van 12-09-2016 tot 15-09-2016

Deze camping is echt mooi en de medewerkers erg klantvriendelijk! Het zijn de kleine dingen zoals even een pen aanreiken, bij de supermarkt je even helpen en meedenken met de gast! Complimenten voor de camping en het team.De ontvangst is erg vriendelijk en de reactie op de mail erg klantgericht en snel. Voorbeeld je levert de sleutel in en de volgende dag krijg je al de mail over de borg van de sleutel!

Verblijf van 09-09-2016 tot 12-09-2016

Mooie locatie . Je word er fijn ontvangen VEEL TE DOEN VOOR KINDEREN Alleen de accomodaties zijn wat verouderd.

Verblijf van 02-09-2016 tot 05-09-2016

Ons familieweekend met kinderen en kleinkinderen hebben wij begin september doorgebracht in een bungalow voor 14 personen. Zowel het park als de bungalow waren prima in orde. Het enige minpuntje is de kwaliteit van de bedden. De accommodatie voldeed verder geheel aan onze verwachtingen. Er was meer dan genoeg te doen voor de kleinkinderen. Al met al een fijn familie weekend gehad. Het eten in Restaurant Proef was van zeer hoge kwaliteit. De kwaliteit prijs verhouding is ook prima. Personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, m.n. voor de kleintjes.

Verblijf van 02-09-2016 tot 05-09-2016

Camping met mooie ruime plaatsen, zeer goede en schone sanitaire voorzieningen en bijzonder prettig personeel. Echt een top camping

Verblijf van 02-09-2016 tot 04-09-2016

Een erg leuke camping genoeg te doen voor kinderen

Verblijf van 16-07-2016 tot 19-08-2016

Een supergezellige camping met veel goede en leuke voorzieningen voor vooral de kinderen. Schoon sanitair. Omgeving waar veel te doen is. Aan te raden voor iedereen, zeker jonge gezinnen.

Verblijf van 06-08-2016 tot 19-08-2016

Een prachtig recreatiepark, van alle gemakken voorzien en echt een park/omgeving om te onthaasten en relaxen

Verblijf van 26-08-2016 tot 02-09-2016

Een zeer net park met goede voorzieningen voor zowel jong als oud.

Verblijf van 29-08-2016 tot 02-09-2016

Zeer fijne ontvangst en hele vriendelijke gast heren en gast vrouwen.

Verblijf van 26-08-2016 tot 29-08-2016

Erg leuke plek met leuke animatie fijn zwembad en ruime staanplaatsen. Ook het privé sanitair was netjes en praktisch ingericht. Kortom een fijne plek om een heerlijke vakantie te hebben!

Verblijf van 20-08-2016 tot 30-08-2016

Online boeking was vlot verlopen, mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Het recreatiepark is goed uitgerust en is voorzien voor elk wat wils. Zwembad zowel binnen als buiten is goed verzorgd

Verblijf van 26-08-2016 tot 29-08-2016

Vriendelijke camping en mooie omgeving, voor fietsers zeker aan te bevelen.

Verblijf van 25-08-2016 tot 28-08-2016

Prima camping met op zich goede voorzieningen. Doordat alle caravans door elkaar staan kan het wat rommelig ogen. Wij hadden alleen iets meer van de animatie verwacht gezien de lovende reacties op internet. De vakanties op de veluwe waren net voorbij, maar wij hadden nog wel vakantie. Ik vind dat wij dan ook recht hebben op dezelfde animatie. Mijn zoontje had zich erg verheugd op Willie en Keessie dus was erg verdrietig dat ze niet kwamen. Verder hadden we een week prachtig weer dus was het al gauw goed. Leuke vakantie gehad, maar waarschijnlijk voor eenmalig. Pony gehuurd bij manege, erg leuk!

Verblijf van 22-08-2016 tot 26-08-2016

Super leuke week achter de rug...! Wij zaten in de studio en alles was netjes (keuken, badkamer en leefgedeelte) en de bedden sliepen fantastisch. Maar wat ik het aller belangrijkst vind is dat de medewerker van de De Boshoek allemaal super beleefd en vriendelijk waren....! Dank voor de leuke week!

Verblijf van 19-08-2016 tot 26-08-2016

zeer geschikt voor families

Verblijf van 08-08-2016 tot 12-08-2016

Leuke gezellige familiecamping. Vriendelijk personeel en ook de animatie is hartstikke leuk geregeld! Voor ieder wat wils. En ook als je geen deelneemt aan de animatie dan zijn er genoeg leuke dingen te doen op de camping.

Verblijf van 30-07-2016 tot 06-08-2016

Vriendelijk,gastvrij,prachtig recreatiepark

Verblijf van 23-07-2016 tot 30-07-2016

De Boshoek een gezellige familie camping en zeer kindvriendelijk. Veel dieren waar de kinderen bij kunnen. Voor grote en kleine kinderen van alles te doen.

Verblijf van 30-07-2016 tot 21-08-2016

Zijn 2 nachten, 3 dagen bij De Boshoek geweest. Zowel op de camping als in de hotelkamer. Een zeer gezellige, rustige en nette camping. Heel beleefd en behulpzaam personeel. Ruim animatie aanbod voor jong en oud. We komen zeker terug en blijven dan langer!

Verblijf van 17-08-2016 tot 19-08-2016

Via de website kon ik niet 1 nacht boeken maar bij telefonische contact wel. Moest er dus meer voor doen terwijl ik dit op de website had willen doen.

Verblijf van 19-08-2016 tot 20-08-2016

Fijne camping zeer gaat vrij en behulp zaam

Verblijf van 05-08-2016 tot 19-08-2016

Wij hebben een fijne vakantie gehad op ieder veldje staat een speel tuintje mooie huisjes de bedden slapen heerlijk er wordt veel gedaan aan animatie ook voor oudere jeugd je kan er lekker eten keurig net park

Verblijf van 12-08-2016 tot 19-08-2016

Erg leuke camping waar kinderen zich goed kunnen vermaken.

Verblijf van 29-07-2016 tot 19-08-2016

De Boshoek is een heel kindervriendelijk park en was voor mijn dochter een super vakantie, met veel animatie en eigenlijk teveel om op te noemen. Helaas werkte voor ons het weer niet echt mee, maar dan wordt er nog voldoende georganiseerd voor de kinderen en daar gaat het toch om. Dus als je een fijne onbezorgde vakantie wil in Nederland dan is de Boshoek ideaal.

Verblijf van 22-07-2016 tot 05-08-2016

Super camping mooie omgeving om te fietsen en wandelen het oude gedeelten van de camping is echt in zijn voordeel veranderooie huisjes chalets en hotelkamers super

Verblijf van 15-08-2016 tot 19-08-2016

Na regen... kwam zonneschijn! Helaas viel onze zomervakantie letterlijk in het water. Daar kan de camping niets aan doen. De animatie deed er alles aan om de kinderen een leuk programma te bieden. Een mooie, gezellige camping. Winkels pp fietsafstand.

Verblijf van 30-07-2016 tot 17-08-2016

Wij kwamen onze zoon en 2 kindjes bezoeken met de 2 grootste kleinkinderen en het was super gezellig , het is echt een ideale camping om met kinderen naar toe toegaan en het animatie team doet het geweldig , we hadden natuurlijk het weer ook mee . De ontvangst aan de receptie was heel hartelijk , we wilde naar het klimbos gaan en daar hebben ze goede informatie over gegeven en na afloop werd er meteen gevraagd of het leuk was geweest . Het is een echte aanrader !!!!

Verblijf van 15-08-2016 tot 17-08-2016

Wat een prachtig mooi vakantiepark. Wij verbleven in de hotelkamer, waar alles op en top was. Over het hele park genoeg speelruimte, leuke animatie, vriendelijk personeel, zwembaden zijn niet groot, maar heerlijk om even af te koelen. Mooie omgeving, een echte aanrader!

Verblijf van 14-08-2016 tot 17-08-2016

De Boshoek is een erg leuke camping, waar genoeg te doen is. ook in de omgeving is genoeg te beleven en te zien. Ondanks de aanwezigheid van de vele kleine kinderen, is het een erg rustige camping. Bij enige overlast, na 23:00uur, wordt er direct door de vakantiecoach en nachtwaker ingegrepen. De manege werd met name door mijn dochter veel gebruikt en bezocht.

Verblijf van 16-07-2016 tot 06-08-2016

Een mooie camping met zeer veel voorzieningen. Prachtige ruime kampeerplaatsen, en mooi sanitair wat ook erg goed werd onderhouden! Echt wel een aanrader ook voor gezinnen met iets oudere kinderen.

Verblijf van 06-08-2016 tot 15-08-2016

Gezellige familiecamping in mooie omgeving, met veel faciliteiten voor de kinderen, vriendelijke medewerkers en een zeer actief animatieteam.

Verblijf van 29-07-2016 tot 12-08-2016

wij hebben de eerste twee weken van augustus onze bij jullie doorgebracht ondanks het mindere weer toch een goede vakantie er was voor onze zoon van 6 jaar genoeg te doen en ik zeg maar zo als de kinderen het naar hun zin hebben dat is het voor de ouders ook al snel goed wij komen zeker nog eens terug bij de Bos hoek M.V.G Fam Sanders

Verblijf van 30-07-2016 tot 13-08-2016

Gezellig vakantiepark, met veel faciliteiten, animatie etc. Voor elk wat wils.

Verblijf van 06-08-2016 tot 10-08-2016

Een heerlijke camping met mooie veldjes, veel speelvoorzieningen en leuke zwembaden. Op de camping is een super enthousiast animatieteam aanwezig dat super enthousiast van alles voor de kinderen organiseert. We hebben een geweldige week gehad!

Verblijf van 22-07-2016 tot 29-07-2016

De Boshoek is een leuke camping/recreatiepark. Wij stonden in de zomer met 3 kinderen van 1,3, en 5 op de camping. In de zomer is er een recreatieteam die van alles organiseert (voornamelijk voor kinderen vanaf 4 jaar) Er is een leuke afgesloten speeltuin op de camping met maar 1 uitgang. Verder is er ook op diverse plaatsen een speelplaats aangebracht. Er is een binnenzwembad, buitenzwembad op het recreatiepark en bij de camping is zelfs nog een buitenpeuterbad. Onze kinderen houden erg van zwemmen. Helaas wat het binnenbad te koud voor de jongste twee. Ook het peuterbadje binnen was niet (voldoende) verwarmd. Grote sportvelden, van alles te doen. Nog een kleine pannakooi wat ook leuk was. Voor de kleintjes is er kindersanitair wat er steeds weer keurig netjes en schoon uitzag! Al met al een erg leuke camping, zeker met jonge kinderen tot een jaar of 10. Onze kinderen vonden het super! De oudere jeugd lijkt zich wat te vervelen en hangt wat rond op de camping.

Verblijf van 30-07-2016 tot 13-08-2016

Wat hebben we het naar ons zin gehad. Goede sfeer en omgeving . Veel animatie en activiteiten.. Paardje rijden vanuit de manege vonden me dochters ook erg leuk. Het eten was lekker bij het restaurant op de boshoek zelf.. En overal was wel een leuke speeltuin te vinden voor groot en klein . Het was super !!

Verblijf van 22-07-2016 tot 29-07-2016

De dagen dat wij er waren hebben we erg genoten ,als wij nog eens komen blijven we beslist langer. De omgeving is er prachtig zeker om te fietsen.

Verblijf van 08-08-2016 tot 09-08-2016

De Boshoek is een net park en er wordt voor kinderen veel gedaan. Wij zijn 3 nachten geweest en hebben het naar ons zin gehad, alleen het weer zat niet echt mee :-(.

Verblijf van 05-08-2016 tot 08-08-2016

Weer een topvakantie gehad op de boshoek! Mooie gezellige camping, vriendelijk personeel van receptie tot animatieteam tot horeca iedereen is vriendelijk en beleefd.

Verblijf van 16-07-2016 tot 06-08-2016

Voor de 2e maal naar de Boshoek geweest, wij huurden een Veluwelodge en hadden een mooie, ruime plek rondom. Veel activiteiten op het park voor praktisch alle leeftijden, mooi aangelegd allemaal en veel blije gezichten gezien. Onze lodge was redelijk nieuw, schoon en ruim genoeg (en zelfs een vaatwasser). Niet te ver van Voorthuizen zelf af, maar ook in de naaste omgeving genoeg te doen en zien. Het activiteitenteam was er goed in om mensen bij elkaar te betrekken, kindertjes uit hun (eventuele) schulp te trekken en ze een leuke tijd te geven. Zeer gezellige sfeer over het hele park! Komen graag terug. Fam.Tilstra Rotterdam.

Verblijf van 29-07-2016 tot 05-08-2016

mooi en goed verzorgd park vriendelijk personeel goede animatie team keessie en willie zijn super de puper leuk

Verblijf van 29-07-2016 tot 05-08-2016

Leuk park super geholpen de kabouterplop tent was redelijk leuk voor kleine kindertjes alleen speeltoestel op het veld zelf is meer voor kinderen van 8 jaar en ouder . Verders super leuk animatie team s ochtends worden ze opgehaald Door de Willie mobiel op het veld en s avonds bij de wc halte.

Verblijf van 29-07-2016 tot 05-08-2016

Het is hier altijd rustig.vakantiegevoel en van alles te doen.l

Verblijf van 29-07-2016 tot 05-08-2016

Het was een zeer aangenaam verblijf. De Boshoek heeft heel wat troeven zoals het verwarmde buitenzwembad, speelgelegenheid voor jongeren, voetbalplein, basketveld, dieren.

Verblijf van 04-07-2016 tot 08-07-2016

de boshoek is een zeer schoon park. het 6 persoons huisje is klein. er is geen rekening gehouden met kleine en wat vollere mensen. het tuin meubilair bestaat uit 6 kleine stoeltjes en 1 tafeltje van 1 bij 1

Verblijf van 11-07-2016 tot 18-07-2016

gezellig park kindvriendelijk en schoon.Je wordt heel vriendelijk geholpen komen beslist nog eens terug !!!

Verblijf van 27-07-2016 tot 29-07-2016

De Boshoek is een leuke gezellige camping met alles erop en eraan er is veel te doen voor de kids dus ze vervelen zich geen moment top camping gewoon Gr Henk

Verblijf van 16-07-2016 tot 30-07-2016

Prachtig en veelzijdig park. Voor kinderen enorm veel te doen; ze hebben zich geen moment verveeld! Voor ons als ouders was het erg prettig dat er best wel wat privacy was in de tuin bij de accommodatie (bungalow) en dat het hele park vol zat maar het toch nergens druk was. De tieners op het park worden ook goed vermaakt en houden zich aan de opgestelde regels. Er hangt een prettige en vriendelijke sfeer op het hele park. Het binnenzwembad heeft helaas hele slechte akoestiek en peuterbad is te koud waardoor het voor kleintjes niet fijn is om daar te zwemmen. Desalniettemin raad ik dit park zeker aan, zeker wanneer het warm weer is en je gebruik kunt maken van het buitenzwembad.

Verblijf van 22-07-2016 tot 29-07-2016

Wij zijn goed onthaald aan de receptie en onze accommodatie "hotelkamer" was prima in orde. De ligging hiervan was goed tov de eetgelegenheden op het terrein, de zwemgelegenheden en toch zeer rustig en met de zon in de morgen en middag op ons terrasje. Wij hebben zes nachten verbleven op camping de boshoek en het is uitstekend meegevallen. Het was een zeer tof verblijf op de camping maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Vele mooie fietstochten gemaakt adhv knooppuntennetwerk direct in de buurt. De mooie klompenwandelingen door bos en velden zijn ook de moeite waard en ook in de buurt van de camping te vertrekken. Besluit: een zeer aangenaam verblijf, waar we zeker terugkeren.

Verblijf van 09-07-2016 tot 15-07-2016

Een zeer mooi en ruimopgezet park, met zeer vriendelijke medewerkers!!

Verblijf van 22-07-2016 tot 29-07-2016

Mijn dochter en ik hebben een topweek gehad! Super!

Verblijf van 16-07-2016 tot 23-07-2016

heel goed echt aanrader voor zulke prijzen heel mooi

Verblijf van 23-07-2016 tot 25-07-2016

Camping is erg schoon en overzichtelijk we zijn er geweest met onze kleinkinderen en die hebben zeer genoten ook leuke plaatsjes en andere bezienswaardigeheden in direkte omgeving

Verblijf van 18-07-2016 tot 22-07-2016

Leuke familie park en goede service mooie speeltuin

Verblijf van 18-07-2016 tot 22-07-2016

De Boshoek is een prachtig gelegen en zeer goed voorzien vakantiepark met voor elk wat wils! Zeker een aanrader om te bezoeken! de indeling is duidelijk en het groen is mooi verzorgd overal!

Verblijf van 04-07-2016 tot 08-07-2016

Het was een leuk en gezellig park. Waar veel voor de kinderen te doen is de animatie vonden de kinderen heel erg leuk. Mijn oudste van 9 vond het ook heel leuk dat er in de avond nog een spel te doen is.

Verblijf van 11-07-2016 tot 18-07-2016

Mooie omgeving, dichtbij bos gebied!

Verblijf van 27-06-2016 tot 29-06-2016

Super midweek in de boshoek ondanks het mindere weer. Vriendelijke ontvangst en overal vriendelijk geholpen.

Verblijf van 11-07-2016 tot 15-07-2016

We hebben genoten met onze kleinkinderen, op de vraag of ze nog een week wilden blijven was het antwoord volmondig, ja natuurlijk opa.

Verblijf van 11-07-2016 tot 15-07-2016

De camping was top. Superleuk dat er op elk veld iets te spelen is. Zo vermaken de kinderen zich op het veld en kun je ervoor kiezen om met de kinderen ergens anders te kijken. Het kleine zwembadje vond ik ook top. Daar kon je zo even naartoe en was erg leuk en uitdagend voor de kinderen. Verdet vond ik het leuk dat de kinderen gehaald werden met een busje voor de kidsclub, toch weer een hele ervaring.

Verblijf van 01-07-2016 tot 15-07-2016

Wij hebben daar een fijne vacantie gehad.Heel schoon,dat is voor mij belangrijk.Geweldig om te fietsen een echte aan rader.

Verblijf van 14-06-2016 tot 24-06-2016

was er leuk te verblijven

Verblijf van 26-06-2016 tot 29-06-2016

een fijne camping waar van alles te doen is voor jong en oud mooie omgeving voor daagjes uit

Verblijf van 11-07-2016 tot 12-07-2016

Netjes op de camping,,Vriendelijke mensen Mooi binnen zwembad Het nieuwe restaurant pas open is prima eten en vriendelijke personeel en betalbaar

Verblijf van 08-07-2016 tot 11-07-2016

Twee fijne nachtjes gehad in een hotelkamer op de Boshoek. Keurig schoon, aardig personeel en genoeg leuke dingen te doen voor mijn kleine meid van vijf! Vooral de manege, het springkussen en het lekker kunnen fietsen spraken haar erg aan. Rustig park en gemoedelijke sfeer. S avond gezellig op het terras gegeten. Wij gaan zeker nog eens terug!

Verblijf van 08-07-2016 tot 10-07-2016

Aangenaam verrast door restaurant Proef! Goede en vriendelijke bediening en prima gerechten. Een aanrader.

Verblijf van 17-06-2016 tot 19-06-2016

De Boshoek is een leuk gezellig vakantie verblijf, centraal gelegen om leuke uitstapjes te maken. Heb je geen zin om te koken, kun je zelfs bij de snackbar je bestelling laten bezorgen.

Verblijf van 04-07-2016 tot 08-07-2016

Leuk weekend gehad .alles keurig schoon en netjes . Vooral het sanitair. Leuke animatie. Onze dochter heeft genoten .

Verblijf van 29-06-2016 tot 04-07-2016

We hebben 4 dagen in de Voortse huisjes gelogeerd tijdens het eindkamp van groep 8! Zowel de kinderen als de leiding hebben enorm genoten. Dank voor alle vrijheid die we gekregen hebben!

Verblijf van 13-06-2016 tot 17-06-2016

Zeer kindvriendelijke camping. Wij komen meer voor rust. Daarom zullen wij niet terugkeren. Prima voor gezinnen.

Verblijf van 30-06-2016 tot 03-07-2016

Prima camping vriendelijk personeel

Verblijf van 01-07-2016 tot 03-07-2016

voor het eerst in een safari tent onze vakantie door gebracht een ervaring ging voor ons open dank je wel Team deboshoek fam Langendonk

Verblijf van 24-06-2016 tot 01-07-2016

Voor ons oude van dagen was het goed vertoefden op de Boshoek zowel de accommodatie als park en niet te vergeten de omgeving. Met vriendelijke groet H.J.v.Engelen

Verblijf van 27-06-2016 tot 01-07-2016

Prima camping, vriendelijk personeel, sanitair zeer schoon !!

Verblijf van 21-06-2016 tot 29-06-2016

Hele mooie camping, ligt ook op een hele mooie locatie, erg leuk en ruim opgezet. Met name het kampeergedeelte sprak ons erg aan. Ruime kampeerplaatsen gesitueerd rondom grote grasvelden, de plekken worden van elkaar gescheiden door heggetjes. Ideale camping met kleine kinderen. Heel veel sport en spelmogelijkheden, spetterjungle, voetbalvelden, tennis, animatie, zwembad, midgetgolf dus meer dan genoeg te doen.

Verblijf van 25-06-2016 tot 26-06-2016

Een mooi park waarvan we vonden dat er veel onderhoud aan plaats vindt.

Verblijf van 03-06-2016 tot 06-06-2016

Echt een geweldige omgeving,met heerlijke fiets en wandelroutes. Daarbij was het heerlijk dat er op veel locaties zoveel fietsen te krijgen zijn. En last but not least, de vlakke paden. Voor ons is dat een verademing daar dat bij ons in Limburg wel effe anders is.

Verblijf van 21-06-2016 tot 24-06-2016

Prima locatie, Goed geregeld en zeker de moeite waard om daar te vertoeven.

Verblijf van 17-06-2016 tot 20-06-2016

Mooie ligging; veilig park

Verblijf van 30-05-2016 tot 03-06-2016

Vanaf de vriendelijke ontvangst genoten op De Boshoek. Verrassende hotelkamer met kitchenette en heerlijk buitenzitje. Echt het gevoel van buiten kunnen zijn zonder eerst wandelgangen door te hoeven. Gewoon de deur open en buiten komt binnen! Kamers heel schoon en het ontbijt was prima. Helaas werkte het weer niet mee, maar in de omgeving genoeg mogelijkheden voor uitstapjes. Een echte aanrader!

Verblijf van 13-06-2016 tot 16-06-2016

Erg mooie camping in een mooie omgeving, veel te zien en te doen. Op de camping is voor alle leeftijden wel iets te doen. Aanrader!

Verblijf van 06-06-2016 tot 16-06-2016

De Boshoek ligt gelegen in een prachtige omgeving. Het park zelf is van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader!!

Verblijf van 13-06-2016 tot 17-06-2016

Hotelkamers liggen leuk met de terrassen en het grasveld ertussen. De ligging en de zonnige terrassen geven een echt vakantiegevoel. Er is genoeg parkeergelegenheid.

Verblijf van 07-06-2016 tot 10-06-2016

De Boshoek is een fantastische plek om met familie heerlijk te genieten. mooie huuraccommodaties en genoeg voor de kinderen om zich te kunnen vermaken.

Verblijf van 10-06-2016 tot 13-06-2016

Mooie omgeving alles bij de hand. Vriendelijk personeel. Ook als stel zonder kids bijzonder genoten van ons verblijf.

Verblijf van 21-05-2016 tot 22-05-2016

Echt een hele leuke en fijne camping zeker voor kleine kinderen. Wij gaan zeker nog een keer terug.

Verblijf van 11-06-2016 tot 12-06-2016

onze eerste keer met een hond op vakantie was de boshoek een geweldige keus

Verblijf van 09-06-2016 tot 11-06-2016

Gemoedelijk vakantiepark. Zeer geschikt voor jonge gezinnen, senioren...maar ook zoals wij met z'n 2-tjes er even tussenuit. Kan allemaal. Gewoon jezelf zijn in een prachtige omgeving. Misschien vinden sommige pubers dit niet uitdagend genoeg, maar heb je een puber met paardenwensen...dan is het een top-plek.

Verblijf van 03-05-2016 tot 04-05-2016

Een weekendje bij De Boshoek is ons goed bevallen. Mooie locatie in de natuur. Zwembaden zijn voor hoogseizoen mogelijk wat aan de krappe kant. Verder wel veel speeltoestellen voor de kinderen, die zich goed hebben geamuseerd ook met de pannakooi en t voetbalveld. Website geeft goed beeld van wat je kunt verwachten

Verblijf van 21-05-2016 tot 23-05-2016

Een fijne hemelvaartsdagvakantie gehad op de Boshoek. Veel te doen voor kinderen en voor volwassenen .Heerlijke fietsroutes, Ook de studio was van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader. We gaan in Augustus weer .

Verblijf van 04-05-2016 tot 09-05-2016

Het is een zeer gezellige leuke camping voor als je alleen, met gezin of samen met vrienden bent. Je kan er fietsen op de Veluwe, rondom naar andere steden gaan die dichtbij zijn of gewoon heerlijk op de camping zelf blijven want het is er heerlijk vertoeven.

Verblijf van 13-05-2016 tot 16-05-2016

Wij hebben een fijne week gehad op het nette park, zeer schone studio, uitstekende voorzieningen en mooie omgeving voor acceptabele prijs. Anja en Bert

Verblijf van 30-05-2016 tot 06-06-2016

Test

Verblijf van 07-06-2016 tot 07-06-2016

Wij hebben een heerlijk gezinsweekend gehad met 17 personen. Voor onze kleinkinderen veeeeeel te kort. Het weer was voor ons geen spelbreker(lichte regen)want zowel binnen als buiten kon heerlijk gezwommen worden. Ook de diverse speel attributen waren een plezier voor jong en oud. Een attente organisatie die ons een fles wijn schonk omdat we onze trouwdag vierde.

Verblijf van 27-05-2016 tot 30-05-2016

een heel goede combinatie, hotelkamer met keukenblok. Niet volledig hotel maar daardoor veel vrijheid. Ontbijt aan de prijzige kant

Verblijf van 13-05-2016 tot 16-05-2016

heel mooi en net onderhouden park, alle voorzieningen aanwezig die men nodig is, hele mooie omgeving, wij waren er samen met de hond en we hebben ons erg welkom gevoeld

Verblijf van 14-05-2016 tot 15-05-2016

Heerlijk verblijf gehad gedurende het pinksterweekend met onze kinderen van 1 en 4 jaar. Mooie camping Zeer goed verzorgd sanitair en prachtige speeltuinen voor de kinderen. We hebben ons goed vermaakt in het zwembad en ook de knutselclub was zeer gezellig.

Verblijf van 13-05-2016 tot 17-05-2016

Bij aankomst viel mij als eerste de schitterende omgeving op. Echt prachtig! We werden zeer vriendelijk ontvangen bij de receptie en het inchecken verliep zeer vlot. Aangekomen bij de hotelkamer, werden we aangenaam verrast door de frisse uitstraling. De kamers zijn ietwat klein maar erg functioneel en van alle gemakken voorzien. De bedden liggen heerlijk. We hebben werden dan ook lekker uitgerust wakker. Het ontbijt was prima. Heel fijn dat ze bij de eieren een briefje hadden gedaan dat ze niet gekookt waren!! Al met al, zeker voor herhaling vatbaar!!

Verblijf van 13-05-2016 tot 14-05-2016

Spontaan er tussen uit naar boshoek het was 3 daagjes maar heerlijk genieten animatie top het voetbalveld heerlijk om uit te rennen voor de kideren .. Erg genoten en komen weer terug

Verblijf van 03-05-2016 tot 05-05-2016

Zouden het park zeker nog eens boeken. Personeel aan receptie erg vriendelijk.

Verblijf van 12-05-2016 tot 13-05-2016

De groepsboerderij is super ingericht voor een grote groep mensen. En staat naast een mooie speeltuin en naast de kinderboerderij. De eigen kippen vonden we ook erg leuk.

Verblijf van 15-04-2016 tot 18-04-2016

Prima park, gastvrije medewerkers en we hebben genoten. Hopelijk wordt het electronische doel snel gemaakt want die was stuk en dat is toch voor de kinderen een van de top speeltoestellen van het park.

Verblijf van 25-04-2016 tot 02-05-2016

Wij (8 volwassene en 8 kinderen) hebben een erg gezellig en leuk weekend gehad op "De Boshoek". Er is veel speelgelegenheid. Het zwembad is niet groot, maar wij hebben er ons prima vermaakt. We waren van plan om de Veluwe ook nog te verkennen, maar daar zijn we niet eens aan toegekomen.

Verblijf van 08-04-2016 tot 11-04-2016

we hebben een heel fijn familieweekend gehad waarbij vooral de kleine kinderen zich goed konden vermaken op de speelplaatsen (dichtbij huis) en het overdekte zwembad. Het huis was groot genoeg en is niet gehorig.

Verblijf van 01-04-2016 tot 04-04-2016

We hadden een gezellig huis voor 16 personen. Kinderen en volwassenen allemaal hebben zij het naar hun zin gehad. Met elkaar is het al gezellig.

Verblijf van 29-01-2016 tot 01-02-2016

Wij vinden de boshoek niet alleen aantrekkelijk voor gezinnen. Wij als stel van middelbare leeftijd hadden bij jullie een hotelkamer geboekt wat ons heel goed bevallen is!! Heel gezellig restaurant en een top goede kok!! ????

Verblijf van 22-01-2016 tot 24-01-2016

Mooi park met goede faciliteiten voor de kinderen maar ook volwassenen. Het binnenbad is prima maar mag wel wat modernisering ondergaan.

Verblijf van 23-01-2016 tot 24-01-2016

Een heel mooi park. Met een hele vriendelijk team. En een heel rustig park!

Verblijf van 15-01-2016 tot 18-01-2016

een gezellig park met voor ieder iets leuks

Verblijf van 25-12-2015 tot 27-12-2015

de hotelkamer is ideaal voor iemand met een hond koelkast aanwezig voor voedsel. Prijs is wat aan de hoge kant maar het wandelgebied en de kamer prevaleren

Verblijf van 29-12-2015 tot 02-01-2016