Zeumeren 6-persoons bungalow

Laat meer foto's zien

Veelzijdige 6-persoons bungalow huren

Een vakantie is een uitje voor het hele gezin. Dat betekent dat de keuze voor een park erg belangrijk is. Wilt u verblijven in een mooie 6-persoons huisje of bungalow? Kies dan voor een bungalow op de Veluwe in Recreatiepark De Boshoek. Hier kunt u met het hele gezin genieten van natuur, pretparken, bezienswaardigheden en tal van andere activiteiten.

Begin de dag met een ontbijtje in uw eigen compleet ingerichte keuken, bezoek de knuffelstal bij de Ponyclub, geniet van de leuke activiteiten van het professionele animatieteam (aanwezig in de kindervakanties m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) en sluit de dag af in ons gastvrije restaurant met bowlingbaan.

Een compleet ingericht huisje huren voor 6 personen

Wie besluit een 6-persoons huisje te huren, kan rekenen op compleet gemak. De bungalow is standaard voorzien van een gezellige woonkamer met een LCD tv. Zelf maaltijden bereiden kan in de moderne keuken, die voorzien is van een vaatwasser, combi-magnetron, koffiezetapparaat en koel-vriescombinatie. Daarnaast vindt u in de 6-persoons bungalow een badkamer met douche, wastafel en toilet én drie slaapkamers.

Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud!

Altijd iets te doen rondom uw bungalow

Hoewel uw 6-persoons huisje zó comfortabel is dat u er gerust de hele vakantie kunt verblijven, hoeft dat niet. Er zijn namelijk veel dingen te beleven in en om Recreatiepark De Boshoek. Op de Veluwe zijn volop attractieparken te vinden. Daarnaast kunt u Landgoed Schovenhorst bezoeken of het Kröller-Müller Museum met de beeldentuin. Of wat dacht u van een bezoek aan Nationaal Museum Paleis Het Loo? Begin met het plannen van uw vakantie door vandaag nog een huisje te huren op de Veluwe.

Lees in deze blog hoe deze gezellige familie hun verblijf in de 6-persoons Bungalow hebben ervaren.

Er zijn meerdere 6-persoons Bungalows. Daarom kunnen de foto’s afwijken van de werkelijkheid. Heeft u speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden via 0342-471297 of info@deboshoek.nl.

Bungalowfaciliteiten
  • Woonkamer met een LCD TV
  • Koelvriescombinatie
  • Koffiezetapparaat
  • Combimagnetron
  • Vaatwasser
  • Compleet ingerichte keuken met volledig keukeninventaris
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet
Slaapkamer
  • Drie slaapkamers
Legend: Beschikbaar Speciale prijs Niet beschikbaar